ZBOG PORUKA KOJE SU JOJ STIZALE, HTELA JE DA SE UBIJE! Kada je REŠILA, saznaje koja bliska osoba je iza toga, a istina je bila PORAŽAVAJUĆA

Autor: N.J.

Lifestyle

27.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitala se šta je uradila nekome da joj poželi smrt.

ZBOG PORUKA KOJE SU JOJ STIZALE, HTELA JE DA SE UBIJE! Kada je REŠILA, saznaje koja bliska osoba je iza toga, a istina je bila PORAŽAVAJUĆA

Foto: Foto; Shutterstock

Devojku iz Velike Britanije je osoba koja se krije iza društvenih mreža praktično dovela do ivice samoubistva. Kako je sud zaključio, iza toga je bila njena najbolja drugarica, piše "Metro".

Opal Villiams - Hals zvala je policiju kada je krenula da dobija poruke sa različitih naloga poput nekih koji su je nazivali najgorim imenima, ili "Opal treba da umre", kako se zvao jedan od naloga. Stručnjaci su shvatili da je stizalo od Naomi Kendrik (23).

- Mislila sam da je Naomi neko kome mogu da verujem, ali sam od nje dobijala gomilu poruka sa različitih naloga u kojima su bile užasne stvari. U trenutku kada sam primila ove poruke, nisam mogla da govorim i nisam mogla da se pomerim jer sam bila zaleđena od straha - rekla je ona u policiji.

Foto: pixabay.com

Osoba gleda u telefon
Pitala se šta je to uradila pa joj neko želi smrt. Takođe, kako bi se koncetrisala na rad i trudila da njen privatan život ne ometa posao, telefon je davala stanodavcu.

-  Plakala sam. Sve vreme sam se osećala ranjivo i uplašeno. Nisam znala kako ću preživeti sledeći dan. To je trajalo puna tri meseca. Stalno sam osećala da sam nečija meta i da je neko znao gde sam. To je bilo mučenje. Nisam se nigde osećala bezbedno. Izgubila sam toliko prijatelja za to vreme, sve zato što nikome nisam mogla da verujem - prisećala se ona.

Prvo ime koje je policija spomenula je zapravo ime Naominog dečka, te je tako Opal shvatila ko stoji iza svega. Kada je saznala, toliko je bila pod stresom, da je neprestano povraćala, bila anksiozna i imala napade.

Foto: shutterstock

Devojka u panici

- Imala sam samoubilačke misli. Nekoliko dana nisam želela da ustanem iz kreveta. Bila sam u dubokoj depresiji - priča.

Sud je doneo odluku da Naomi mora da plati bivšoj drugarici 250 funti, ali i sudske troškove u iznosu od 215 funti. Takođe, kao kaznu dobila je i 300 sati društveno korisnog rada i dvogodišnju zabranu prilaska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading