SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Reči sestre kidale dušu: Ispričaj se s tatom, sad ste konačno zajedno!

Autor:

Zabava

27.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od stiliste su se na Novom groblju oprostili najmiliji, saradnici i prijatelji, a kovčeg je bio prekriven belim kalama.

SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Reči sestre kidale dušu:  Ispričaj se s tatom, sad ste konačno zajedno!

Foto: republika

Modni kreator i stilista Saša Vidić ispraćen je juče na večni počinak na Novom groblju u Beogradu. Skup na groblju bio je zakazan za posle podne, a od njega su se oprostili najmiliji, najbliži prijatelji i saradnici.


Vidićeve sestre Aleksandra i Maja sve vreme su se držale za ruke i plakale, a uz njih je bila i njegova tetka Dragica, te brat Igor. Jedna od sestara održala je potresan govor u kapeli, pa je poželela Saši da se konačno ispriča s ocem na onom svetu jer za života nisu stigli da se druže zbog obaveza i daljine.

Foto: republika

Sestra je održala govor koji je svima naterao suze na oči

- Dragi naš brate, putuj s anđelima! Znam koliko nisi mogao da provodiš vreme s ocem, nisi stizao, kao što nisi uvek mogao da dođeš kod nas. Ali ti opraštamo, ništa ne može da ti se zameri. Bio si uvek svoj, poseban i kao takav si otišao. Doduše prerano i zbog toga žalimo. Budi srećan na onom svetu i svi ti želimo da se konačno ispričaš s ocem, onako kako treba i bez žurbe. Vole te tvoje sestre.

Posle porodičnog govora od Vidića su se opraštali i prijatelji, pa je tako Seka Aleksić, koja je došla među prvima na poslednji ispraćaj, takođe rekla nekoliko reči.

- Planirali smo velike stvari i radovala sam se svemu što ćemo zajedno da uradimo. Ipak, ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se, kao što se nikad nisam ljutila kad si ti u pitanju. Samo mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio - rekla je pevačica, koja je na groblje donela buket belih ruža jer ih je on, inače, najviše voleo. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sestra je održala govor koji je svima naterao suze na oči

Mnoge je juče iznenadio i nedolazak pojedinih javnih ličnosti s kojima je Saša sarađivao iako je bio poznat po britkom jeziku i raznim svađama s estradnjacima, s kojima se na kraju, u većini slučajeva, mirio.

Vidićev sanduk u kapeli bio je prekriven belim kalama, a uramljena slika s njegovim likom, koja je stajala pored, terala je svima suze na oči. Nakon završetka skupa okupljeni su se pozdravljali s porodicom i polako razilazili, a stilista će, prema proceduri, biti naknadno kremiran.

Pored pomenutih, od Vidića su se oprostili i pevačica Vanesa Sokčić, Leontina Vukomanović, pevači Marko Kon i Marko Rokvić, voditeljka Pinka Tanja Rađenović, koja je došla s partnerom, zatim biznismen Dejan Popović Tigar i drugi.

Leontini pozlilo od plakanja

Nakon govora koji je održala Seka Aleksić okupljeni su se oprostili od Saše, a pevačica Leontina Vukomanović, koja je stajala iza kovčega, završila je u suzama i zavrtelo joj se u glavi. Pevačica je odmah izašla iz kapele da bi izašla na svež vazduh, a s njom je izašao i kolega Marko Kon da bi se uverio da je sve u redu. Leontina je popila čašu vode da bi se povratila, a onda se vratila da stane pored članova porodice.

Foto: republika

Leontina Vukomanović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading