SAŠA VIDIĆ GODINAMA PROLAZIO KROZ PAKAO! Trčao GO ulicama i krio tešku bolest!

Autor:

Zabava

26.04.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Saša Vidić godinama se borio sa zdravstvenim problemima.

SAŠA VIDIĆ GODINAMA PROLAZIO KROZ PAKAO! Trčao GO ulicama i krio tešku bolest!

Foto: E stok

Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u 53. godini u KBC ''Bežanijska kosa'', gde je primljen u teškom stanju, a kako se navodi, imao je početnu fazu sepse.

Inače, Vidić je već godinama unazad imao zdravstvenih problema koje je krio. Pre tri godine je u Urgentni centar Beograd primljen zbog halucinacija i bez gubitka svesti. Tada je rekao da mu se to dešavalo i ranije, kao i da halucinacije ima zbog stresa koji je umao zbog napada nepoznatih muškaraca koji su pokušali na ulici pokušali da ga opljačkaju.

Foto: E stok

Saša Vidić preminuo

Takođe, tada se navodilo i da je Saša Vidić trčao go na ulici zbog čega je navodno bio priveden u policiji, ali tada to niko nije potvrdio i nije bilo nikakvih prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

28.04.2023 19:53

Velika tuga za sve nas. Sasa je bio jedno divno bice, odan prijatelj,pozrtvovan u poslu, beskrajno duhovit i sarmantan. Teska bolest uzela je svoj danak. Vecno cemo cuvati uspomenu na tebe, dragi Sasa. Nedostajaces mnogo... Pocivaj u miru🖤