BIO JE NA RATNOJ NOZI SA CELOM ESTRADOM! Saša Vidić je bio ŠOK za javnu scenu devedesetih, a onda je istom harao decenijama!

Autor:

Zabava

24.04.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u KBC ''Bežanijska kosa'' u 53. godini života.

Bio je jedan od naših najpoznatijih stilista i modnih kreatora, a bio je upečatljiv po svom ''oštrom i britkom jeziku'', te otvoreno komentarisao oblačenja naših javnih ličnosti na našoj javnoj sceni.

Osmislio je dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londou, ali je uradio i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju, za proteklo Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiju.

Inače, Vidić je rođen u selu Mlaka u Hrvatskoj, a osnovno i srednje obrazovanje je završio u Pakraču. Jedno vreme je živeo u Banja Luci, a onda se preselio u Beograd kod ujaka kada je izbegao od rata u Bosni.

Foto: Republika.rs

Saša Vidić preminuo

Osnivač je modne marke ''Broz'', a svoju prvu reviju je održao u metro stanici ''Vuk'' u Beogradu što je izazvalo niz različitih reakcija i kritika. Nakon što se razočarao u oblačenje javnosti koje je kako je rekao bilo po ''kalupu'', zaposlio se kao kostimograf  na RTS, da bi kasnije postao deo industrijske proizvodnje, i kreirao je svoje modele za poznati brend „Zekstra“, punih 14 godina.

Iskazao se u modi kada je postao stilista javnim ličnostima. Saradnju je započeo sa Jelenom Karleušom, godinama je radio sa Sekom Aleksić, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i mnogim drugima. Iako je sa svima bio prijatelj, vremenom je iz javnosti nepoznatih razloga sa svima zaratio.

O svom životu nije puno pričao, a iako su svi mislili da je pun samopouzdanja neretko je isticao da to nije tako, nego da je kao i mnogi pun strahova i nesigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading