VENČANJE KAO SAHRANA! U Srbiji se ovo smatra LOŠOM SREĆOM, mlada bez ustezanja izabrala baš to, a ko je ne posluša biće vraćen kući!

Autor: N.J.

Lifestyle

24.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stroga pravila neće se dopasti svima.

VENČANJE KAO SAHRANA! U Srbiji se ovo smatra LOŠOM SREĆOM, mlada bez ustezanja izabrala baš to, a ko je ne posluša biće vraćen kući!

Foto: Printscreen/ TikTok/kiara.dejesus

Poznato je da mlade žele da na njihov dan bude sve onako kako su do sada sanjale. I obično prvo pomislite na venčanicu na kojoj bi joj pozavidele i svetske zvezde, prelepu muziku, dekoraciju… Ipak mlada iz Ohaja poželela je nešto sasvim drugačije što će sigurno naići na neodobravanje. Ona je u videu na TikTok - u objasnila šta očekuje od zvanica na svadbi, a to je verovali ili ne da budu obučeni crno. Neobičan potez sigurno će začuditi sve koji prime pozivnicu.

Foto: Printscreen/ TikTok/kiara.dejesus

Kiara se snima za TikTok

Mlada iz Ohaja zapravo se zove Kiara De Džisus. I dok se u Srbiji ovako nešto smatra potpuno pogrešnim, jer se između ostalog veruje da toj boji nije mesto na veseljima već je rezervisana za groblja, ona misli da je ovaj potez ispravan. Upozorila je sve goste, ako joj ne ispune želju biće vraćeni kući odnosno, obezbeđenje će im zabraniti ulaz. 

U videu na TikTok - u objasnila je da želi crnu boju jer to simbolizuje umiranje njene ere kao samca. Veruje da će neki ljudi ignorisati zahtev i da će se namerno pojaviti u crvenoj boji.

@kiara.dejesus we will be having a door person refusing entry to those that did not respect the dress code <3 #weddingdress #weddingdresscode #dresscode #wedding #weddingtiktok #invitationsuite #engaged #weddingplanning ♬ som original - SUZY SANTOS

Zanimljivo je da su je mnogi podržali, prenosi “Njujork post”. 

Da podsetimo, do nedavno se i crna boja koristila za proslavljanje rođendana jer su oplakivali godine slavljenice koje prolaze a ona stari, morbidno, ali da - to je bio trend i po svemu sudeći još traje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading