KRATKA SUKNJA, A HALTERI VIRE: Vaspitačica pokazala kako čeka TATE kada dolaze po decu, pa sramno poručila "Pokušavam da ih impresioniram" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.04.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaspitačica redovno objavljuje provokativan materijal na TikTok - u.

KRATKA SUKNJA, A HALTERI VIRE: Vaspitačica pokazala kako čeka TATE kada dolaze po decu, pa sramno poručila "Pokušavam da ih impresioniram" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ favteacherchloee

Vaspitačica Kloi

Kloi, vaspitačica i ujedno zvezda TikTok - a sve češće objavljuje video materijal koji se graniči sa "bezobraznim". Na sve načine trudi se da impresionira muškarce, zbog čega se snima i slika u provokativnim izdanjima

- Ja kada pokušavam da impresioniram neoženjene tate kada dođu da pokupe decu - napisala je ona u videu gde je nameštala suknju i pokazivala haltere.

Naime, Kloi je za tu priliku obukla usku suknju , toliko kratku da su virili halteri, a gore je takođe imala i majicu uz telo. Obula je i crne, visoke štikle kako bi stajling bio još izazovniji. 

Zanimljivo je što Kloi zapravo ceo svoj sadržaj na TikTok - u temelji na sličnom izdanju, pa redovno objavljuje neki provokativan materijal, a u videima često poziva samce da joj se jave. 

Pogledajte njene stajlinge u galeriji:

Poslednji video, upravo pomenuti gde pokazuje haltere izazvao je veliku pažnju zbog čega su joj određeni korisnici zamerili stajling kao najblaže rečeno “previše”. Ne gledaju svi blagonaklono na ono što ona objavljuje zbog čega možete i pročitati komentare:

"Štikle u vrtiću?", "Imaš li dozvolu za ovo?", "Strašno", pisali su. 

Naravno bilo je i onih koji su oduševljeni njenim izgledom, a samo ovaj video za čas je postao viralan i skupio preko dva miliona pregleda. Emotikoni oduševljenja i ponude za dejt naravno nisu prestajali.

Takođe, ona se najčešće nosi sa komentarima da ne izgleda kao vaspitačica. Ipak, očigledno se ne obazire na takve konstatacije jer redovno baš ovakav, provokativan materijal objavljuje. 

Kako se vama čini Kloi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading