DEVOJCI (18) ISPAO ORGAN ZBOG JAKIH GASOVA: "Odmah sam otišla da pogledam i vraćala sam rukom"

Autor: N.J.

Lifestyle

21.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Materica može da izađe iz tela, na primer poput debelog creva.

DEVOJCI (18) ISPAO ORGAN ZBOG JAKIH GASOVA: "Odmah sam otišla da pogledam i vraćala sam rukom"

Foto: TikTok/fresnonightcrawler

Devojka se snima za TikTok

Koliko god da cela ispovest deluje odvratno, moguće je. Upravo to, dogodilo se Loren (18) koja se jedno jutro probodila zbog glasnih gasova. To nije bio prvi put da je gasovi bude iz sna, ali ovog puta bilo je drugačije jer je osetila da ima nešto na donjem vešu. Prvo je pomislila da je "popustila", odnosno da je reč o stolici i odmah je otišla u kupatilo da proveri o čemu se radi.

- Da mi nije izrastao penis? - našalila se za TikTok - u.

Međutim, radilo se u prolapsu materice. Devojka je u videu malo detaljnije objasnila zdravstveni problem koji uopšte nije tipičan za njene godine.

- Imala sam 17 godina i desilo se da ispustim gas tako glasno, da sam se probudila. Odjednom sam osetila kao da sam snela jaje, kao da sedim na teniskoj loptici u svom krevetu. Nisam mogla da skapiram o čemu je reč, otišla sam u kupatilo i pogledala se: da li ja to imam penis? Ispostavilo se da mi je materica ispala, što se obično ne dešava sve dok niste u srednjim 70 - im kada karlično dno popusti - rekla je ona.

Foto: TikTok/fresnonightcrawler

Devojka spava

Onda je objasnila zbog čega se ovo desilo:

- Ispostavilo se da kada se napinjete dok vršite veliku nuždu, to toliko slabi karlično dno da može da se desi da vam materica ispadne, ili čak rektum, i samo treba da ga vratite unutra - kaže kako to nije ništa.

@fresnonightcrawler

This will never not be the funniest thing thats ever happened to me ♬ som original - SUZY SANTOS

Ona je htela odmah da ode u bolnicu, ali je majka odgovorila i rekla da sačekaju sutra ujutru, a onda je slikala šta se dogodilo. Kada se probudila, sve je bilo na svom mestu, a da nije bilo slike ona bi mislila da je sanjala.

U težim slučajevima potrebna je hirurška intervencija da se ovo reši, prenosi "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading