BOLDVIN NIJE KRIV ZA SMRT KOLEGINICE! Nastavljeno snimanje filma "Rđa", na setu važe NOVA PRAVILA

Autor:

Zabava

21.04.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa se vratila na posao posle 18 meseci nakon nesreće u kojoj je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins.

BOLDVIN NIJE KRIV ZA SMRT KOLEGINICE! Nastavljeno snimanje filma "Rđa", na setu važe NOVA PRAVILA

Foto: Tanjug/AP

Snimanje filma "Rđa" u kojem glavnu ulogu tumači Alek Boldvin, nastavljeno je u američkoj državi Montani, a holivudski glumac oslobođen je krivice za smrt svoje koleginice Haline Hačins.

U oktobru 2021. godine, tokom uvežbavanja scene na snimanju na ranču u Novom Meksiku, iz pištolja koji je držao Boldvin ispaljen je metak koji je usmrtio Hačinsovu.

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

 

Tužilaštvo u Santa Feu je u martu podiglo optužnice za ubistvo iz nehata protiv Boldvina i filmske oružarke Hane Gutjerez, koji su odbacili krivicu pred saslušanje zakazano za maj.

Sada na snimanju važe nova pravila, pa neće biti korišćeno oružje i bilo kakva vrsta municije. U nastavku snimanja učestvuje reditelj Džoel Souza, koji je bio ranjen u incidentu, a suprug preminule direktorke fotografije Metju Hačins biće izvršni producent filma. Uz to, najavljen je i dokumentarac o stradaloj filmskoj radnici, a film "Rđa" biće posvećen stradaloj Halini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading