SVI OVO ČUVAMO, A "SMRT" JE ZA NEUDATE ŽENE: Magnet je i za siromaštvo i hitno je izbacite!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je dopunite jer ovako donosi nesreću u dom.

SVI OVO ČUVAMO, A "SMRT" JE ZA NEUDATE ŽENE: Magnet je i za siromaštvo i hitno je izbacite!

Foto: Unsplash/ R ARCHITECTURE

Postoji mnogo stvari koje će učiniti da se zaljubite u sopstvenu kuću. Sitna dekoracija, pravi raspored postojećeg nameštaja, kupovina neki detalja može mnogo pomoći da vaša kuća bude bar nalik onoj iz snova. Sa druge strane, važno je i da ista sadrži neke detalje koji privlače pozitivnu energiju.

Postoje neka brojna uverenja i običaji kada se sređuje u dom, pa možemo početi i sa bacanjem novca u temelj kada se kuća gradi. Kasnije istu dekorišemo na najbolji način, a svi znate bar jednu osobu koja u domu ima figure slona, žabe ili neki kaktus. Neke praktične stvari možete odmah i ispoštovati i u kuću privući sreću.

Foto: Shutestock

Devojka leži u dnevnoj sobi

Prvo i neko opšte pravilo, a to je da dom uvek mora biti uredan i čist. Što znači, bacite sve što je pocepeno, odrpano i staro (i ne, to se čak ni ne poklanja jer se veruje da donosi lošu sreću toj osobi). Sve prethodno navedeno bitno je da bi kroz dom proticala energija na pravi način. Ubacite neke predmete koji će pomoći da privučete sreću, zdravlje, blagostanje u istu, odnosno ako ste tip koji veruje u takve stvari. Mislimo da malo dekoracije ne može škoditi.

Drugo, opremite dom određenim figurama kao što je pomenuti slon. Okrenite ga ka severu, blizu ulaznih vrata. Isto, možete koristiti i neke slike na kojima su slonovi, mogu pomoći i doneti sreću.

Takođe, jedno pravilo postoji za sve one koje žele da se udaju. Da li ste znali da prazne tegle privlače nesreću i usamljenost? Veruje se da prazne tegle odišu energijom praznine i prizivaju usamljenički život. Isto, ne bi trebalo ni da stavljate prazne posude na sto jer takođe simbolišu prazninu i siromaštvo. Obavezno ih napunite nečim, pa tek onda stavite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading