U STANU IMAO SAMO DVE STOLICE: Ovo su poslednji dani života Saše Vidića, šok detalji teraju JEZU U KOSTI!

Autor: P. R.

Zabava

26.04.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, pokojni modni kreator Saša Vidić, ostavljen je na cedilu od strane svih, a poslednje dane života proveo je u nemaštini.

Vest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini šokirala je region. Iako se o njegovom privatnom životu malo znalo, nakon njegove smrti isplivale su razne informacije, a prema pisanju domaćih medija, Saša je poslednje dane života proveo u nemaštini.

- Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u poslednje vreme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere - završava izvor za Kurir.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Inače, nakon što je poznati modni kreator preminuo, u javnosti je isplivala njegova poslednja audio-poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Saša je, naime, na pitanje kako se trenutno oseća samo kratko odgovorio:

Živ sam još - odgovorio je tada Vidić, prenose pomenuti mediji.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Republika

Foto: AT Images, E stock

Saša VIdić o Ceci Ražnatović

Saša je dovezen u KBC "Bežanijska kosa" kolima hitne pomoći u nedelju uveče, a lekari su se trudili da ga vrate u život, međutim, nije mu bilo spasa. Kako je Republika saznala, kreator je umro od kardiorespiratorne insufijencije, usled stanja sepse. Vidić će na večni počinak biti ispraćen na Novom groblju u Beogradu u četvrtak, 27. aprila i biće kremiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cornimont

26.04.2023 10:10

Da je išao da radi u tri smene, stekao bi sigurno mnogo više.... Ovako, kako je radio, čim se bavio, završio je kao većina onih koji se opredele za takav način života.... Nije on jedini, tek će ih biti.... Mnogo ih je što u jednom momentu pomisle da su neki i nešto. Pa kad se nakon nekog vremena okrenu oko sebe, shvate ko su u stvari! Ovo je najbolji primer da mladi ljudi vide kako ne treba kroz život!