PRVO OGLAŠAVANJE PORODICE SAŠE VIDIĆA! Otkrili istinu o njegovim POSLEDNJIM DANIMA: Odbijao je pomoć, to je teret na našim leđima!

Autor:

Zabava

27.04.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poslednjeg ispraćaja Saše Vidića oglasila se porodica.

PRVO OGLAŠAVANJE PORODICE SAŠE VIDIĆA! Otkrili istinu o njegovim POSLEDNJIM DANIMA: Odbijao je pomoć, to je teret na našim leđima!

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u 53. godini u KBC ''Bežanijska kosa'', gde je primljen u teškom stanju, nažalost, i pored lekara koji su sve činili da mu spasu život, nije izdržao.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Saše Vidića

O njegovom životu u poslednjih nekoliko dana se priča neprestano, a spekulisalo se i da je stan u kom je živeo prazan, da je Vidić sve rasprodao i da su u stanu ostale samo dve stolice. Ovim povodom su se oglasili njegov brat i dve sestre koji su demantovali ove navode.

- Osećam potrebu, zbog našeg preminulog brata o kome se pišu razne neistine, da kažem kao neko ko je bio uz njega, sledeće: Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu, nije bio siromašan niti prodavao stvari (sve njegove stolice bile su u stanu i sada su), zbog bolesti nije mogao da radi, te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u poslednje dve nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć što je jedan veliki, ogroman teret na našim leđima i uvek će biti - izjavili su brat i sestre, Igor, Aleksandra i Maja za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.04.2023 17:51

Porodica,foliranti,kad ste videli u kakvom je stanju sto niste zvali hitnu,nego vas je bolelo uvo,sram vas bilo