SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati modni kreator je preminuo u 53. godini života, a porodica i prijatelji su ga danas ispratili na večni počinak!

SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK

Foto: republika, estock

Sahrana poznatog kreatora Saša Vidića se danas održava na Novom groblju. Saša će biti kremiran, a na večni počinak ga ispraćaju ožalošćena porodica, bliski prijatelji i poznate ličnosti, sa kojima je Saša sarađivao. Oni su se u kapeli okupili oko njegovog kovčega.

 

 

Potresan govor je održala Seka Aleksić, koja se oprostila od svog prijatelja.

Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad, nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio​! Putuj sa anđelima! - jedva je govorila Seka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Saše Vidića

 

Osim Seke, na večni ispraćaj kreatora stigli su i voditeljka Pinka Tanja Rađenović sa partnerom, pevačica Leontina Vukomanović i muzičar Marko Kon, pevač Marko Rokvić, pevačica Vanesa Šokčić, Jelena Maćić... Svi su se oprostili od Saše, čije će posmrtni ostaci zajedno sa kovčegom kasnije biti kremarani.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Sahrana Saše Vidića

 

Saša je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, a od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Preminuo je od sepse u KBC "Bežanijska kosa" u 53. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading