VIDIĆ POKLANJA CELO NASLEDSTVO! Otkrivamo detalje testamenta pokojnog kreatora, OVO mu je bila najveća ŽELJA!

Autor: P. R.

Zabava

27.04.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je već postao svestan da mu se kraj bliži, Saša Vidić je ostavio poruku da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati talentovani budući kreatori.

VIDIĆ POKLANJA CELO NASLEDSTVO! Otkrivamo detalje testamenta pokojnog kreatora, OVO mu je bila najveća ŽELJA!

Foto: E stok

Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić, koji je preminuo u ponedeljak u KBC "Bežanijska kosa", imao je u planu da u Italiji razradi biznis s nekretninama, te da pomaže mladim kreatorima koji žele da se školuju u zemlji mode.

Naime, on je želeo da tamo kupi stanove koje bi rentirao, ali i nekim talentovanim mladim ljudima iz Srbije obezbedio smeštaj dok studiraju.

- Saša je ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim mladim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare san koji je on živeo. Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle lagano da krene s poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina, da ih rentira, ali i da nekim mladim ljudima iz Srbije obezbedi smeštaj dok su na studijama tamo - govori izvor blizak pokojnom Vidiću za naš portal, pa dodaje:

Republika

Foto: E stok, Novosti

Saša Vidić preminuo

- Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je već postao svestan da mu se kraj bliži, ostavio je poruku da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati talentovani budući kreatori - otkriva izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Svasta

27.04.2023 19:36

Kakav fond ? Postoje zvanicne škole koje školuju mlade talente , medju njima dosta loše stojeće dece

Za*eban_co srb

29.04.2023 23:26

U stanu imamo samo dve stolice. O kakvom nasledstvu vi pričate? Opšte poznato je da je bio u dugovima.