PRVO OGLAŠAVANJE VIDIĆEVE PORODICE NAKON SMRTI: Tuga do neba, reči pogađaju pravo u srce! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.04.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodice se oprostili od Saše Vidića u čitulji koja je danas osvanula u domaćim medijima.

PRVO OGLAŠAVANJE VIDIĆEVE PORODICE NAKON SMRTI: Tuga do neba, reči pogađaju pravo u srce! (FOTO)

Foto: E stok, Novosti

Saša Vidić, modni kreator i stilista, iznenada je preminuo u 53. godini od kardiorespiratorne insufijencije, usled stanja sepse u KBC "Bežanijska kosa", o čemu je Republika ekskluzivno pisala.

Vidićev ispraćaj biće održan u četvrtak na Novom groblju u 14 časova, a u domaćim medijima je danas osvanula i čitulja pokojnog kreatora. Naime, od Saše su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja sa porodicama, koji su obavestili prijatelje i rodbinu o vremenu i mestu kremacije.

Republika

Foto: Novosti

Saša Vidić, čitulja porodice

Podsećanja radi, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade, između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković, sa kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading