ŠTA JOJ SE DOGODILO? Svi tvrde da ovo nije ista osoba posle KORONE, lice joj je doživelo naglu TRANSFORMACIJU, a za sve krivi pandemiju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelila je slike koje pokazuju kolika promena se desila nakon pandemije.

ŠTA JOJ SE DOGODILO? Svi tvrde da ovo nije ista osoba posle KORONE, lice joj je doživelo naglu TRANSFORMACIJU, a za sve krivi pandemiju (FOTO)

Foto: TikTok/xoxoemira

Od trenutka kada je proglašeno vanredno stanje, pa sve do danas, svi smo se mnogo promenili. Ipak, Emira D’Spain doživela je toliku transformaciju da mnogi tvrde da je procvetala zbog karantina. I sama je priznala da uopšte ne poznaje devojku koja je bila 2020. godine. Doživela je "postpandemski sjaj", kako kaže.

Pre nekoliko godina bila je druga osoba i jedva je čekala da podeli tu promenu.

- Gledajući unazad na 2020. godinu... Obećavam da ću pobediti u ovom trendu - priznala je Emira, misleći na TikTok trend gde ljudi pokazuju kakvi su bili tokom i nakon pandemije.

Još jednom se i sama šokirala zbog svoje transformacije koje zaista nije mala. Podelila je dve fotografije iz tog perioda kada je odmarala kod kuće i bila sa porodicom. Na obe fotografije kao što ste imali prilike da vidite ona je bez šminke, deluje umorno i ima mrlje na koži.

Danas, apsolutno sija, a tanke obrve su prošlost. Promenila je stil, oblači veselije boje i smelije kombinacije. I sama se najviše iznenadila zbog obrva. Istakla je da ne prepoznaje sama sebe:

- Ni ne prepoznajem tu devojku. Trebalo je neko vreme, ali je procvetala - rekla je zagonetno za sebe, prenosi "Sun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XOXO EMIRA (@xoxoemira)

Njenu transformaciju komentarisali su i šokirani korisnici društvene mreže TikTok. Većinom istakli su da je prelepa, kraljica, kao i da joj nema ravne. Ipak, druga strana korisnika na TikTok - u tvrdila je da ovo bukvalno nisu dve iste osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading