LEONTINI POZLILO NA SAHRANI SAŠE VIDIĆA! Pevačica se OPROSTILA od prijatelja, pa završila u SUZAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pop pevačica došla je u pratnji muzičara Marka Kona i nije mogla da zadrži suze nakon oproštaja od poznatog kreatora!

Danas je u 14 časova u kapeli na Novom groblju obavljen poslednji oproštaj od poznatog kreatora Saše Vidića, čiji će posmrtni ostaci kasnije biti kremirani. U kapeli su se okupili ožalošćeni članovi porodice, prijatelji i poznate ličnosti sa kojima je Saša sarađivao, a potresan govor održala je pevačica Seka Aleksić.

Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad, nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio​! Putuj sa anđelima! - poručila je Seka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Saše Vidića

Nakon Sekinog govora, okupljeni su se oprostili od Saše, a pevačica Leontina Vukomanović, koja je stajala iza kovčega, je završila u suzama i zavrtelo joj se u glavi. Pevačica kojoj se u trenutku slošilo je izašla iz kapele i brisala suze, a kraj nje se nalazio i kolega Marko Kon, sa kojim je pevačica stigla na sahranu. Pevačica je popila čašu vode kako bi se povratila.

Republika

Foto: republika

Leontini se slošilo na Sašinoh sahrani

Saša je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, a od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Preminuo je od sepse u KBC "Bežanijska kosa" u 53. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading