LEPA JE KAO LUTKA DOK JOJ NE VIDE OSTATAK TELA - ONDA KREĆU UVREDE: Pogled dole i ŠOK! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.04.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine dizala je tegove kako bi postigla današnju formu.

LEPA JE KAO LUTKA DOK JOJ NE VIDE OSTATAK TELA - ONDA KREĆU UVREDE: Pogled dole i ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram/laurenkarov

Lauren se smeje

Lauren Karov postala je izuzetno popularna od kada se ljudi interesuju za njenu transformaciju koju je delila na TikTok - u. Naime, ona se dve godine trudila da putem teretane dođe do svog željenog izgleda. Bodibilderka je dve godine zapravo dizala tegove kako bi transformisala telo i uprkos mnogim kritikama tvrdi da je to nešto najbolje što je mogla da uradi za sebe.

Ipak, ni njena majka nije posebno optimistična kada je reč o njenom izgledu jer se plaši da neće biti ženstvena. U jednom videu devojka je želela da se obuče malo ženstvenije, ali se ni njoj samoj to nije dopalo. Imitirala je ljude koji joj stalno govore da bi trebalo da nosi nešto osim odeće za teretanu, a u videu je pokazala zbog čega to nije dobra ideja.

Foto: TikTok/deltmommy

Lauren pokazuje mišiće

Ona je svoje telo pokazala u uskom šortsu, a gore je imala top. Objasnila je da pokušava da izgleda "slatko", ali ni njoj se ovaj izbor ne dopada. Kada je pitala mamu šta misli o njenom izgledu ona joj je odgovorila da se brine za gornji deo tela.

Pitala je da li izgleda kao muškarac na šta je ona samo kratko odgovorila da ne zna. Lauren je to objasnila da se majka vodi strahom da ne postane "prevelika", odnosno da  mišići ne počnu da dominiraju.

Foto: TikTok/deltmommy

Lauren u sportskom kompletu

Svako je mamin komentar tumačio na svoj način, a većina tvrdi da je majka u pravu kao i da se sa razlogom brine. Takođe, neke su komentarisali da nosi pogrešnu odeću za svoju figuru.

"Mama je rekla "bez komentara" i iza ne znam krije se puno bola i agonije", "Izgledaš sjajno. Mislim da bi samo trebalo da prilagodiš izbor odeće proporcijama", "Probaj sa kratkim topom koji ima spuštena ramena. Predivna si! To je samo pogrešan top", pisali su.

Pak, mnogi su mislili da zbog svojih mišića više nije ženstvena, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading