OPSEDNUTOST OPERACIJAMA POČELA JE SA 18 GODINA: Zbog poslednje se žestoko pokajala, oporavljala se dva meseca, a onda PEH - Skinula zavoje i samo što se nije onesvestila! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog opsednutnosti operacijama, otputovala je u Tursku kako bi uradila mačje oči.

OPSEDNUTOST OPERACIJAMA POČELA JE SA 18 GODINA: Zbog poslednje se žestoko pokajala, oporavljala se dva meseca, a onda PEH - Skinula zavoje i samo što se nije onesvestila! (FOTO)

Foto: TikTok/ lauraivanovaaa

Plastične operacije sve češće postaju prvi korak ka željenom izgledu. Neke devojke nakon zahvata shvate da su pogrešile, pa se i pokaju, a druge smatraju da je to bio pravi korak kako bi postigle ono što žele. Laura Ivanova, otputovala je u Tursku na brojne operacije. Prvu operaciju imala je samo sa 18 godina, a nakon toga uradila je zube, brazilsko podizanje zadnjice, liposukciju, zatezanje stomaka, dve operacije grudi, operaciju nosa i mačje oči na kraju.

Ipak, nisu sve njene operacije prošle onako kako je želela, jer je otkrila da zapravo mačje oči koje je uradila nisu napravile nikakvu razliku. To je vrsta operacije koja zateže taj predeo, a pogled deluje prodornije. Služi da ispravi spuštene kapke ili da promeni oblik očiju.

Laura je u snimku na TikTok - u otkrila da joj je bilo potrebno čak dva meseca da se oporavi od operacije, a da pri tom nije videla nikakvu razliku. Sugerisala je drugim devojkama da im je ovo samo znak da ne bacaju novac.

Ona je podelila kako je tekao oporavak, a zatim i svoje lice bez zavoja nakon operacije. Istakla je da nakon dva meseca od operacije, nema nikakve vidne razlike.

Video je šokirao mnoge i za čas je postao viralan. U rekordnom roku prikupio je preko šest miliona pregleda. Najzanimljivije je što su korisnici bili zapanjeni činjenicom da se ona odlučila na ovu operaciju s obzirom na to da je delovalo kao da joj ovako nešto ne treba ni najmanje. Stoga su se najčešće pitali u komentarima čemu potreba i želja za zahvatom.

U jednom videu malo jasnije je ispričala svoj stav o operacijama:

- Otvoreno govorim o operacijama koje sam imala kako se devojke ne bi upoređivale s nerealnim standardom lepote. Objavljujem i pokušavam pomoći devojkama koje imaju pitanja o tome - istakla je.

Sa druge strane, neki su bili odušvljeni i pohvalili je koliko realno govori o svojim zahvatima, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading