ZBOG LIKA IZ CRTANOG FILMA BILA NA IVICI SMRTI! PLATILA 80. 000 EVRA DA BUDE KAO ONA: Završila u KOMI, a kada se probudila DRUGA OSOBA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledala je kao lik iz crtanog filma, a onda je sve pošlo po zlu.

ZBOG LIKA IZ CRTANOG FILMA BILA NA IVICI SMRTI! PLATILA 80. 000 EVRA DA BUDE KAO ONA: Završila u KOMI, a kada se probudila DRUGA OSOBA (FOTO)

Foto: Instagram-pixeeox

Piksi Foks (32) iz Švedske osim što je preterala sa plastičnim operacijama, želela je da izgleda kao lik iz crtanog filma. Obično većina devojaka hoće da budu kao popularne starlete, ali ona je daleko od toga. Želela je da bude kao lik iz "Male sirene" Arijel. Ona je uradila operacije grudi, uklanjanje rebara i rekonstrukciju lica, a to je platila 80. 000 evra.

Uklonila je šest rebara, ali stvari su počele da se komplikuju odnosno njeno zdravstveno stanje. Odlučila je da se zaustavi sa operacijama i da se usredsredi na oporavak.  Zbog toga nekoliko meseci nije bila aktivna na društvenim mrežama, a onda se obratila fanovima sa zabrinjavajućim vestima:

- Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Provodila sam vreme sa porodicom i nekoliko prijatelja koji su mi bili od velike pomoći tokom ovog procesa. Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i zahvate koje su radili na meni - napisala je ona.

Objasnila je da ovo govori zato što devojke reklamiraju doktora koji joj je umalo "presudio".

- Živim kod kuće sa svojom porodicom u Švedskoj, oporavljam se od oštećenja mozga koji sam dobila nakon operacije kod ovog lekara. Uništio je živote toliko ljudi. Čak i okončao ljudski život. Ne preuzima odgovornost za to. Čak me je i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to je ono što on radi kada stvari krenu po zlu. Nisam ja prva. Ovaj post pišem samo kao upozorenje drugima. Ne verujte ovom lekaru - dodala je ona.

Bila je više od nedelju dana u komi. 

- Tako sam srećna što mi prijatelji i porodica dolaze u pomoć i vraćaju me kući u Švedsku - napisala je i otkrila da njen život sada, dve godine nakon velikog zdravstvenog straha, izgleda puno drugačije.

Danas, umesto objava o plastičnim operacijama vreme provodi kod kuće sa ljubimcima i okružena prirodom. Na društvenim mrežama otkrila je kako teče oporavak i da bi volela da bude glumica u budućnosti prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading