GINEKOLOG U ŽENI NAŠAO NEŠTO ŠTO NIKADA NIKO NIJE: Sledio se kada je video "Vole tamna i vlažna mesta" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

08.04.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom cele svoje karijere nikada ovako nešto nije našao.

GINEKOLOG U ŽENI NAŠAO NEŠTO ŠTO NIKADA NIKO NIJE: Sledio se kada je video "Vole tamna i vlažna mesta" (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/drcalix.hnDr.

Ginekolog Marko Kaliks osim što je veliki stručnjak poznat je i na društvenim mrežama gde priča najčudnije situacije sa kojima se susreo. Njegove objave na TikTok - u prikupile su brojne pozitivne komentare, ali i privukle one koji žele više da znaju o medicini. Govoreći o neobičnim slučajevima sa kojima se susreo, on je objasnio šta ga je snašlo prilikom jednog ginekološkog pregleda.

Na pregled mu je došla žena koja mu se požalila kako ima nešto čudno u vagini. Kako je opisao, pacijentkinja je stigla izuzetno znojava, uplašena i uznemirena.

Foto: Printscreen/ TikTok/drcalix.hn

Doktor Marko objašnjava na TikTok - u viruse

Rekla mu je da ima problema sa spavanjem zbog nečeg ekstremno čudnog u njenoj vagini kako je to objasnila.

- Video sam da je to insekt. Zapravo, morao sam izvaditi nešto poput bubašvabe - kaže doktor začuđeno.

Inače, ovo je prvi put da je izvadio insekta, a dešavalo se da nađe u ženi od kondoma, do neke seksualne igračke. Bubašvaba je bila mrtva kada je uklonio, ali mu nije jasno kako je dospela tu.

Međutim, stranica za istrebljivače Orkin navodi da "bubašvabe preferiraju tamna, vlažna mesta za skrivanje i razmnožavanje" i mogu spljoštiti svoje telo kako bi stali u uska područja. Doktor nije precizirao da li je pacijentkinja dobila neku povredu ili joj je bilo potrebno lečenje nakon ovog iskustva.

Imala je sreće što je uspeo da izvuče insekta iz njene vagine jer predugo ostavljanje bilo kod da li predmeta ili nečega drugog može izazvati infekciju, oštećenja tkiva ili neke druge komplikacije. Doktor još jednom upozorava da pripazite na simptome koje imate i ne zanemarujete iscedak čudnog odnosno neprijatnog mirisa, krvarenje, otečnost ili svrab, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading