BEOGRAĐANKA (19) SE ZAIGRALA I ZAGLAVILA NAJČUDNIJI PREDMET IKADA U VAGINI: Od sramote skoro ČETIRI godine nije išla kod doktora, nisu uspeli da joj pomognu, a evo gde je sada

Autor:

Lifestyle

05.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja se zaigrala i zaglavila je jednu stvar u vagini.

BEOGRAĐANKA (19)  SE ZAIGRALA I ZAGLAVILA NAJČUDNIJI PREDMET IKADA U VAGINI: Od sramote skoro ČETIRI godine nije išla kod doktora,  nisu uspeli da joj pomognu, a evo gde je sada

Foto: Printscreen

Neprijatan osećaj tamo dole

Čudna nesreća nedavno je objavljena u časopisu "Pedijatrija i ginekologija odraslih". Devojka (19) iz Beograda ubacila je čep od laka za kosu prilikom zadovoljavanja. Ona je pokušala to da izvadi, ali kada je videla da ne može, jednostavno je odustala. Dugo je odlagala da ode u bolnicu jer je bilo sramota i stidela se svega, a i plašila se osude okoline.

Beograđanka je čekala skoro četiri godine dok nije došlo krajnje vreme da ode, jer je pritisak na bešiku bio neizdrživ. Zanimljvo je da ništa nije ometalo njene menstrualne cikluse, koji su se i pored stranog tela svakako odvijali.

Foto: Shutterstock

Devojka u donjem vešu

Pokušaj vađenja čepa

Medicinsko osoblje pokušalo je da izvadi čep ginekološkim instrumentima, ali im nije išlo. 

Nakon umetanja urinarnog katetera, lekari su konačno otkrili izvor njene inkontinencije (slabo oticanje urina iz bešike). Ona je imala rupu između bešike i zida vagine - poznatu kao vezikovaginalna fistula u medicinskom jeziku - koja je uzrokovala curenje urina.

Nije bilo jasno je li pukotinu uzrokovao sam čep, ali pacijentkinja je upućena dalje na lečenje

Govoreći o malo verovatnim predmetima u neobičnim otvorima, francuska bolnica morala je biti delimično evakuisana  prošle godine nakon što je stariji građanin stigao s topničkom granatom iz Prvog svetskog rata u rektumu. Pacijent je ubacio oružje masovne opstrukcije tokom neuspešnog pokušaja seksualnog zadovoljavanja, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading