"PAZILA SAM GA DO POSLEDNJEG DANA KAO ROĐENOG SINA" Komšinica Saše Vidića otkrila potresne detalje iz njegovog života, provela sa njim ZADNJE TRENUTKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je komšinica Saše Vidića otkrila ekskluzivno za Republiku, ona je pronašla pokojnog modnog kreatora u nesvesti i pozvala Hitnu pomoć.

"PAZILA SAM GA DO POSLEDNJEG DANA KAO ROĐENOG SINA" Komšinica Saše Vidića otkrila potresne detalje iz njegovog života, provela sa njim ZADNJE TRENUTKE!

Foto: E stok

Saša Vidić

Poznati modni kreator i stilista, Saša Vidić, iznenada je preminuo u ponedeljak u 53. godini, a danas je ispraćen na večni počinak. Na Novom groblju okupili su članovi neutešne porodice, kao i prijatelji i kolege sa javne scene, ali i poznanici koji su hteli da se poslednji put pozdrave sa pokojnim Vidićem.

Među njima bila je i Sašina komšinica, koja nam je na licu mesta otkrila da je modnog kreatora pazila i čuvala do poslednjeg dana, kao i da ga je ona pronašla u besvesnom stanju u njegovom stanu i pozvala porodicu.

- Znate kako, ja sam mu komšinica i ne bih volela da se pojavljujem u medijima, obična sam žena iz naroda, što se kaže. Puca mi srce zbog mog Saše jer se godinama znamo, ja živim preko puta njega odmah, pazila sam ga kao sina do poslednjeg dana! Brinula sam o njemu, donosila mu hranu, sve spremala, čistila šta je trebalo, pomagala, presvlačila... Ma, sve! Srce me boli, kad vam kažem, kao da je moj najrođeniji - govori nam kroz suze komšinica koja je htela da ostane anonimna, pa nastavlja:

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić umro

- Šta da vam kažem, vodio je burniji život, bio je poročan, ali ja ga ništa ne osuđujem! Svako upravlja svojim životom kako ume i zna, a on je bio veliki umetnik... Ja sam ga i pronašla u besvesnom stanju, ležao je na podu, kao mrtav, Bože me oprosti... Pozvala sam odmah Hitnu pomoć i njegovu tetku, nju poznajem i čule smo se povremeno. Nisam znala da ćemo rastati tako, nisam mu rekla "zbogom", nisam se oprostila od mog Saše, prijatelj za života - završava komšinica za Republiku kroz hroptaje i uzdahe.

Podsećanja radi, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Republika

Foto: E stok

Saša Vidić preminuo

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade, između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković, sa kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

27.04.2023 17:54

Pa zeno sto ranije nisi nesto ucinila i zvala lekare,sad ste svi pametni,sram vas bilo

Bgd

27.04.2023 19:42

@Vesna - Imao je Hiv

Maja

28.04.2023 22:50

Divan covek, komisije svedoce o tome. Svi smo ga voleli. Bio je odan prijatelj i veliki umetnik. Izgubio je bitku sa teskom bolescu. Tuga do neba. Modni svet ostace uskraćen za velikog profesionalca i posebnog stvaraoca. Neka mu je vecna, slava i hvala!