FEDERER I NADAL SE NASLAĐUJU! Na Zapadu pronašli UTEHU za Novakov TEROR svetskim tenisom - evo šta su mu ISKOPALI!

Autor:

Sport

18.05.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se porazom u Foro Italiku na neslavan način upisao u istoriju "belog sporta".

FEDERER I NADAL SE NASLAĐUJU! Na Zapadu pronašli UTEHU za Novakov TEROR svetskim tenisom - evo šta su mu ISKOPALI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković navikao nas je na briljantne igre i rekorde, ali tu i tamo se desi da obori i po neki negativan. Nole je eliminisan u četvrtfinalu Rima od Danca Holgera Runea, a zapadni mediji i društvene mreže bruje o jednom podatku po kome je Srbin najlošiji igrač u istoriji "belog sporta".

Reč je o pretrpljenim porazima kao svetski broj 1, a Novak je u sredu izgubio 70. put, čime je pretekao legendarnog Amerikanca Pita Samprasa (69).

Švajcarac Rodžer Federer je izgubio 56 puta kao prvi reket sveta, Španac Rafael Nadal 44, ali valja istaći da je srpski as ubedljivo najviše vremena od svih proveo na čelu ATP liste - 387 nedelja.

 

 

Podsetimo da će se u ponedeljak 22. maja desiti smena na teniskom tronu na koji se vraća Rafin sunarodnik Karlos Alkaras, dok je Đoković najavio ekspresan odlazak u Pariz i temeljne pripreme za Rolan Garos na kome juri 23. grend slem titulu. Juče je objavljeno da popularni "kralj šljake" neće biti u mogućnosti da brani "kup musketara", pa se Srbinu otvara put da se osami na čelu večne liste po broju trofeja iz reda najvećih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading