OVO MENJA SVE: Đoković se NALJUTIO i povukao RADIKALAN POTEZ uoči Rolan Garosa!

Autor:

Sport

18.05.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as najavio maksimalan fokus i potpuno drugačije izdanje u Parizu.

OVO MENJA SVE: Đoković se NALJUTIO i povukao RADIKALAN POTEZ uoči Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Mastersu u Rimu, pošto ga je u četvrtfinalu zaustavio Danac Holger Rune pobedom u tri seta.

Srbin ove sezone nije uspeo da osvoji nijedan trofej na šljaci i čini se da u nikad slabijoj formi dočekuje Rolan Garos. Novak je zbog toga odlučio da donese drastičnu odluku u vidu ranog odlaska u Pariz gde će naporno raditi kako bi povećao šanse za osvajanje 23. grend slem titule.

- Uzeću neki dan da se odmorim, a onda idem u Pariz. Biću tamo sve vreme. Treniraću konstantno do početka turnira. Znam da imam šanse, na grend slemovima je uvek drugačije - tereni, uslovi, loptice, sve se razlikuje - izjavio je Nole na konferenciji za medije održanoj u "večnom gradu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Maksimalna ozbiljnost - Đoković ekspresno u "gradu svetlosti"

Podsetimo da je Novak prvo mesto na ATPlisti već prepustio mladom Špancu Karlosu Alkarasu, dok je njegov sunarodnik Rafael Nadal odustao od nastupa na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoki

18.05.2023 10:11

I neka se ne vuče Jelena sa decom. Sve ga to dekoncentrira.