ZBOG OVOGA ZAPAD MRZI NOVAKA: Đoković OTVORIO DUŠU i izneo PRAVU ISTINU o Federeru i Nadalu!

Autor:

Sport

16.05.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole po ko zna koji put pokazao da ne ume da se "folira".

ZBOG OVOGA ZAPAD MRZI NOVAKA: Đoković OTVORIO DUŠU i izneo PRAVU ISTINU o Federeru i Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Zapadna publika generalno ne podržava Novaka Đokovića, a jedan od razloga za takav stav leži u njegovoj iskrenosti i neposrednosti. Srbin je to potvrdio i u Rimu, pošto je otvoreno govorio o rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Nole je istakao da je sa glavnim konkurentima nemoguće izgraditi "prijateljski odnos".

Nikada nismo bili prijatelji, to među rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Oduvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih svih vremena, imao je neverovatan uticaj, ali nikada nismo bili bliski - otkrio je Novak, kojim je potom prokomentarisao relaciju sa Špancem sa kojim je izjednačen po broju grend slem titula (22).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ne, nismo prijatelji - Nole iskreno o Rodžeru i Rafi

Rafa je samo godinu stariji od mene, obojica smo blizanci u horoskopu, i u početku smo čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući Federeru i njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati, i zato osećam zahvalnost prema njima. Nadal je deo mog života, u poslednjih 15 godina više sam viđao njega nego svoju majku - zaključio je Đoković za "Korijere dela Sera".

Podsetimo da je prvi nosilac dogurao do osmine finala turnira koji se održava u "večnom gradu", a od 11 sati odmeriće snage sa Britancem Kameronom Norijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading