SMUVAO TAŠTU, A ŽENI PRIREDIO TRAUMU ZA CEO ŽIVOT: Uhvatila ih na GOMILI, a sada govori o GADOSTI koju je videla - LEČI SE I PLANIRA OVO

Autor: N.J.

Lifestyle

18.05.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatila je supruga u toku intimnog odnosa sa njenom majkom.

SMUVAO TAŠTU, A ŽENI PRIREDIO TRAUMU ZA CEO ŽIVOT: Uhvatila ih na GOMILI,  a sada govori o GADOSTI koju je videla - LEČI SE I PLANIRA OVO

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena

Nakon što je supruga uhvatila sa sopstvenom majkom, žena je morala da potraži pomoć psihologa. Evo šta joj je rekla na samom početku.

- Dogodila se najgora stvar koju možete zamisliti – uhvatila sam muža kako ima odnos s mojom mamom. Još uvek ne mogu da verujem šta sam videla.

Uvek su bili u dobrim odnosima

- Imam 31 godinu i imam sinčića od pet godina. Moja majka ima 49 godina. Imala je odnos na jednu noć, dobila mene i nikad nisam znala ko mi je otac. Godinama smo bili samo ona i ja. Imala je nekoliko različitih partnera i nikog posebnog dok nije upoznala očuha kad sam imala 15 godina. On je divan. Ima 55 godina. S mužem sam sedam godina. On ima 38 godina. Venčali smo se pre četiri godine i imali fantastičan dan venčanja da sam mislila da ništa neće uzdrmati naš svet.

- Ja sam medicinska sestra pa često radim noću, a mama redovno pomaže u čuvanju deteta. Oduvek sam se osećala tako srećnom što se moja mama i muž tako dobro slažu. Oduvek je prilično koketirao sa njom, ali ja sam samo mislila da se "igra" kako bi se ona osećala dobro. Nije mi to nimalo smetalo -  dodala je.

Foto: Shutterstock

Žena ima intimni odnos

Intimni odnos majke i supruga

Prisetila se detalja.

- Ali kad se setim, često je još ostajala kod kuće, čak i nakon što se moj muž vratio, a nije bilo potrebe. Jedne noći sam dobila temperaturu i bila sam bolesna pa je moj šef insistirao da odem kući pre isteka radnog vremena. Kad sam zaobišla stražnji deo kuće, kroz rupu na zavesama videla sam svog muža kako leži na mojoj majci. Opet mi je pozlilo pa sam se vratila do svog auta. Pribrala sam se, poslala poruku mužu i rekla mu da dolazim kući za deset minuta - kaže i dodaje:

- Kad sam ušla u kuću, sve je izgledalo normalno, iako je moja majka izgledala jako crveno u licu i po vratu. Sigurna sam da su vodili ljubav. Jednostavno ne znam šta da radim -  napisala je savetnici.

Foto: Shutterstock

Muškarac ženi skida čarape

Ovde nema povratka

- Kakav užasan šok. Izdali su te ljudi kojima si najviše verovala. Ako se ovo dogodilo jednom, velike su šanse da se oboje osećaju prilično grozno. Poverenje se mora zaslužiti i trebaće vremena da ovo prebolite, ako ikada budete mogli - poručuje joj savetnica, prenosi "net. hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading