MESECIMA JE SUMNJALA DA JE DEČKO VARA, A KADA JE TO I POTVRDILA LAKNULO JOJ JE! Saznala je ko je sve umešan i PORODICI neće ovo zaboraviti

Autor: N.J.

Lifestyle

14.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je saznala da je dečko prevario sa muškarcem njoj je laknulo.

MESECIMA JE SUMNJALA DA JE DEČKO VARA, A KADA JE TO I POTVRDILA LAKNULO JOJ JE! Saznala je ko je sve umešan i PORODICI neće ovo zaboraviti

Foto: Shutterstock

Mejtlin Volič (23) uhvatila je dečka sa muškarcem. Iako je odmah objasnila da joj je laknulo, razlog tome je što je svakako znala da on već duže vreme nešto skriva, zbog čega je osećala kao da će poludeti. Mesecima je sumnjala, ali koliko god je on pokušavao da sakrije, instikt je govorio drugačije, a sumnje su se pretvorile u košmare.

- Moja prva reakcija kad sam saznala da me varao bilo je olakšanje - osećala sam se kao da ću poludeti sumnjajući da nešto skriva. Kada sam konačno odlučila da mu verujem i odbacim svoje sumnje, pitala sam ga poslednji put je li me ikada varao, a on je rekao “ne” - ali nekoliko sati kasnije poslao mi je dugu poruku priznanja -  priseća se ona i dodaje:

- Krivica je počela da ga izjeda.  Osećala sam se kao da mi je pao teret s ramena i zahvalila sam mu što je konačno bio iskren prema meni - rekla je ona u svom videu na TikTok - u, a nakon toga obrisala je nalog.

Foto: Shutterstock

Netrepeljivost između muškarca i žene

Rekla je da se "osećala manje ludo" nakon što je priznao da je prevario dok je bio pijan na početku njihove veze, a krio je to šest meseci.

- Moj instinkt o tom čoveku rekao mi je tačno ko je on, ali nisam slušala jer mi je on pričao ono što želim da čujem.

Ipak, on je smatrao da je greška što je laže, te je želeo to da ispravi. Njen bivši momak objasnio joj je da je biseksualac. I dok mnogi misle da bi devojka poludela na ovakvu informaciju, ona uopšte nije burno reagovala jer je i ona istog opredeljenja. Ipak, zamerila mu je što nije ranije podelio to sa njom.

Na kraju par se pomirio, ali ona ipak nije mogla da pređe preko prevare zbog čega su definitivno raskinuli nekoliko nedelja kasnije.

- Odlučila sam da raskinem pre nego što počnem da  iskaljujem bes na njemu. Iako je varao, niko ne zaslužuje da bude u vezi gde je povređen - zaključuje ona.

Kada je podelila šta se desilo sa prijateljima i porodicom, svi su odgovorili da su već znali šta se dešava, odnosno predosećali su. Sada, ona se muči da veruje drugim muškarcima i ovu situaciju teško je podnela, prenosi “Njujork post”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading