KAKVA JE TO BAKA?! Kada je videla šta SVEKRVA radi detetu nije mogla da dođe sebi - Sada je otišla korak dalje i HITNO traži pomoć

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrva joj doslovno uništava porodicu i to svakodnevno.

KAKVA JE TO BAKA?! Kada je videla šta SVEKRVA radi detetu nije mogla da dođe sebi - Sada je otišla korak dalje i HITNO traži pomoć

Foto: shutterstock

Jedna žena često ima neprijatna iskustva sa svekrvom. To nije ništa čudno, a ni novo, ali svakako isto ne bi trebalo zanemarivati. Zatražila je pomoć od savetnice “Suna”. Prenosimo njenu ispovest: 

- Moja užasna svekrva daje sve od sebe kako bi zagorčala život mom muža. Čak će iskoristiti i vlastitu unuku protiv njega. Moj suprug ima 45 godina, ja 43, a naša kćerka ima 10 godina. Njegova majka ima 70 godina - počela je priču ona.

Objašnjava da je njegova majka uvek bila okrutna prema njemu - ponižava ga i okreće njegovu braću i sestre protiv njega.

Foto: shutterstock

Svađa svekrve i snajke

- Kad god on počne da se povlači, ona je toliko slatka prema njemu da ga ponovo uvuče. Verujem da je narcis. Ona sada moje dete uvlači u svoje manipulativne igre, a to nije prihvatljivo. Ponaša se prema mojoj ćerki kao prema princezi i staje na njenu stranu u svemu, kako bi bila protiv nas kada želimo da je naučimo nešto. Čak joj je kupila i telefon kad smo rekli da ga ne može imati. I rekla joj je da je njen tata lenj, kao i da je loš sin i otac - dodaje izbezumljena majka.

Savetnica joj je objasnila da svekrva nije dobra majka njenom suprugu i da bi on trebalo da razmisli o psihološkoj pomoći. Takođe, objašnjava da je vreme da prekine kontakt sa njom ili da joj ograniče vreme provedeno sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading