SAD MI OSTAJU MERLINOVE PESME I NAŠE USPOMENE: Prijateljica se potresnim rečima oprostila od ubijene Ivane - dečko joj hicima presudio, pa pucao sebi u glavu (FOTO)

Autor:

Hronika

14.05.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Rajak je u sredu u popodnevnim časovima došao u kozmetički salon i sa vrata upucao devojku

SAD MI OSTAJU MERLINOVE PESME I NAŠE USPOMENE: Prijateljica se potresnim rečima oprostila od ubijene Ivane - dečko joj hicima presudio, pa pucao sebi u glavu (FOTO)

Foto: Instagram

Vuk Rajak ubio devojku Ivanu Radomirović

Od devojke (26) iz Novog Sada koja je brutalno ubijena u sredu u svom kozmetičkom kozmetičkom salonu u tom gradu od strane bivšeg partnera Vukašina Vuka Rajaka (34), koji je potom presudio i sebi, opraštaju se prijatelji na društvenim mrežama.

Podsetimo, Vuk Rajak je u sredu u popodnevnim časovima došao u kozmetički salon i sa vrata upucao devojku, a potom sebi ispalio hitac u glavu. Od zadobijenih povreda ona je preminula na mestu, dok je Vuk Rajak podlegao povredama u Kliničkom centru Vojvodina.

Nesrećna devojka je 25. aprila prijavila svog dečka Vuka Rajaka policiji zbog nasilja, i njemu je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska žrtvi i oduzeto mu je oružje - šest pušaka koje je legalno posedovao. Pištolj kojim je izvršio zločin bio je u nelegalnom posedu i sumnja se da ga je ukrao u prodavnici oružja gde je do nedavno radio.

- Obožavala si Merlina, ja ga nisam. A sada mi ostaju njegove pesme i naše uspomene... - napisala je na Instagramu prijateljica ubijene devojke uz zajedničku fotografiju, na kojoj su obe nasmejane.

Foto: Printscreen/Instagram

Prijateljica se oprostila od Ivane Radomirović

Osnovono javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se saopštenjem povodom ubistva žene.

- O navedenoj prijavi, ovo tužilaštvo je od strane PU Novi Sad izvešteno, te je povodom tog događaja od strane nadležne PU Novi Sad izvršena procena rizika i procenjeno je da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, te su licu V. R. izrečene hitne mere u vidu zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja, odnosno da se privremeno udalji iz stana u kom boravi, u trajanju od 48 časova, shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja u porodici - saopštilo je OJT u Novom Sadu, pa dodalo:

- Predmetna procena rizika dostavljena je ovom tužilaštvu 25. aprila, sa propratnom dokumentacijom, te je ovo tužilaštvo istog dana iniciralo i od Osnovnog suda u Novom Sadu donošenje rešenja kojim je usvojen predlog ovog tužilaštva da se licu V. R. produže navedene hitne mere koje su mu izrečene na period od 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading