UBICI IZ NOVOG SADA UZOR BIO VELJA NEVOLJA: Detalji koji su svima promakli - bio je vođa navijača FIRME (FOTO)

Autor:

Hronika

11.05.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubici iz Novog Sada Velja Nevolja bio idol.

UBICI IZ NOVOG SADA UZOR BIO VELJA NEVOLJA: Detalji koji su svima promakli - bio je vođa navijača FIRME (FOTO)

Foto: Instagram, Tanjug/R. Prelić

V. R bio uzor Velja Nevolja

Javnost u Srbiji juče je šokirla vest o ubistvu i samoubistvu koje se dogodilo u Novom Sadu! Jedan detalj koji je svima promakao je da je ubica objavljivao slike nekoliko meseci pre ubistva kojima nosi majicu na kojoj piše "Nevolja".

Sudeći po zaluđenosti ubice za oružjem, i nasiljem mnogi su ovaj odevni predmet povezali sa vođom ozloglašenog klana Veljka Belivuka, kome je prema svemu sudeći ovaj masovni ubica idol. 

Republika

Foto: Starsport/Tanjug/R. Prelić

Veljko Belivuk, stadion Partizan

Pored toga, Vukašin Rajak je bio i vođa navijačke grupe FIRMA, koja je poznata između ostalog i po nasilju na teritoriji Vojvodine. Kako se saznaje, deo ove grupe je bio i Slobodan Milutinović Snajper.

Foto: Instagram

Navijačka grupa FIRMA

Podsetimo,  muškarac Vukašin Rajak (34) iz Novog Sada izrešetao je na smrt svoju bivšu devojku Ivanu Radomirović (26) u kozmetičkom salonu, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu. 

Prema nezvaničnim informacijama ubica je prvo pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio devojku. Čulo se 4-5 hitaca. 

Foto: Privatna arhiva

Ubica iz Novog Sada nosi majicu na kojoj piše "nevolja"

Vukašin Rajak bio je veoma aktivan na društvenim mrežama na kojima je objavljivao fotografije sa bakljama i fantomkama na glavi i oružjem u rukama. Samo nekoliko sati pre nego što je izbršio ubistvo i samoubistvo on je napisao objavu na Instagramu od koje se ledi krv u žilama. "Granice postoje da bi se prelazile" - pisalo je u objavi. Pored toga, objavljivao je i pozive na nasilje.

Foto: Instagram, Tanjug/R. Prelić

Poruka na Instagramu

Ubicu i samoubicu su već prijavljivali zbog zlostavljanja, udled čega mu je bila određena zabrana prilaska devojci. 

Tada mu je i oduzeto oružje koje je imao u legalnom posedu, zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading