FATALNA PEVAČICA IMALA TROJKU SA DEČKOM, A SADA MU ZAMERA NAJBIZARNIJU STVAR: Njegov potez dodatno ju je slomio, evo sa kim ju je zamenio!

Autor:

Lifestyle

24.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez ustezanja izašla je u javnost i potvrdila da je bivšeg momka delila sa još jednom devojkom.

FATALNA PEVAČICA IMALA TROJKU SA DEČKOM, A SADA MU ZAMERA NAJBIZARNIJU STVAR: Njegov potez dodatno ju je slomio, evo sa kim ju je zamenio!

Foto: Instagram/ unahealy

Par koji je bio u vezi

Pevačica Una Hili do nedavno je bila u trojci sa Dejvidom Hej i manekenkom Sian Osborn. Potvrdila je da je delila bivšeg, ali ističe da je prevarena inače jer je bila u trojci.

- Osećam olakšanje sada kada sam rekla istinu. Nije bilo druženja, bili smo u vezi i bilo je divno. Nije bilo ozbiljno, ali sam srećna. Sve se činilo tako romantično - počela je ona u podkastu "My Therapist Ghosted Me" i dodaje:

- Bio je veoma iskren da ja nisam jedina žena sa kojom se viđao, bila sam svesna da se viđa s drugim ljudima. Znala sam da je bio iskren i nije da sam bila prevarena. Znala sam da on nije materijal za muža, samo malo zabave i uživala sam u tome.

Foto: Instagram/ unahealy

Una - slika od Nove godine

Una se takođe osvrnula na glasine da ju je David varao sa pomenutom manekenkom, rekavši da je odlučila da raskine kada je shvatila da on "ne veruje da tradicionalna veza više postoji". Zapravo, Dejvid je već bio sa menekenkom kada je u vezu "ušla" Una. Istakla je da je Dejvid bio srećan što su u trojci, ali ona nije bila tako sigurna.

- Nije shvatao, uvek je pokušavao da me nauči kako da se ne uzrujavam, ali nikad nisam do tada toliko ljudi morala da blokiram. Imala sam spisak blokiranih na Instagramu. Ne želim da budem u trojci! - objašnjava, a kada je voditeljka konstatovala da je bila prevarena u trojci ona je potvrdila.

Uprkos nezgodnoj vezi, sa Dejvidom je ostala u korektnim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)

- Stvarno sam uživala u vezi sa njim. Bio je ljubazan prema meni i iskren, ali to je prošlo svojim tokom i od tada sam sama.

Prošlog meseca, Dejvid  je otkrio da je zamenio Unu zgodnom instruktorkom u ljubavnoj vezi. Mnogima nije jasno na koji način je pevačica prevarena, ako je manekenka pre nje bila u vezi sa Dejvidom, a ona im se samo pridružila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading