NATAŠA JE OSAM GODINA DEVERU BILA LJUBAVNICA: Njoj napravio dete, ostavio je i našao drugu koju je zverski zlostavljao

Autor: N.J.

Lifestyle

23.05.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju ko je fudbaler kom je bratova žena čak 8 godina bila ljubavnica.

NATAŠA JE OSAM GODINA DEVERU BILA LJUBAVNICA: Njoj napravio dete, ostavio je i našao drugu koju je zverski zlostavljao

Foto: www.profimedia.rs

Rajan i Zara

Rajan Gigs sada je našao novu devojku. On je bivši fudbaler Mančestera, a prošle godine na videlo su izašle njegove afere, a pored toga bivša devojka optužila ga je za zlostavljanje zbog čega je išao na sud. Rajan je suprugu varao čak osam godina, sa bratovom ženom Natašom Gigs, a pored nje imao je još nekoliko ljubavnica.

Kada je Nataša saznala da je Rajan vara sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas, sve je iznela u javnost i priznala da je abortirala njihovo dete nekoliko nedelja pre nego što se udala za njegovog brata. 

Nakon razvoda, počeo je vezu sa Kejt Grevil koja je tek posle dve godine veze otkrila da je zlostavlja, te je podnela tužbu.

Foto: Tanjug/AP

Rajan Gigs

Posle toga, nije mnogo oklevao pa su ga slikali sa Zarom Čarls koja je 15 godina mlađa od njega. Inače, ona je manekenka koja reklamira donji veš. Rajan kao da nema nikakvih briga iako je naloženo ponovno suđenje zbog optužbi za porodično nasilje nad bivšom devojkom Kejt. On će morati da čeka do sredine 2023. godine kako bi znao šta mu je sudbina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Giggs (@ryangiggs.cc)

Njegova trenutna devojka mu je najveća podrška.

- Želeo je stalno da imamo intimne odnose, zvao bi me 50 puta u sat vremena - rekla njegova bivša devojka Kejt Grevil.

Kejt je otkrila da je on imao aferu sa osam različitih žena, a da se nakon toga iselila iz njegove kuće 2020. godine.

- Odlučila sam da saznam istinu. Stvarnost onoga što sam našla na tom iPadu bila je mnogo gora nego što možete zamisliti - rekla je ona, te dodala kako je u porukama koje je slao prijateljima nju nazivao "kravom".

Nasilje je trpela jer nije znala kako da izađe iz tog odnosa, a on je prema njenim rečima ucenjivao jer je tvrdio da će snimke intimnih odnosa (njihovih) poslati prijateljima. Ona je do detalja objasnila koliko je i kako bio nasilan prema njoj, kao i da je jednom izbacio nagu iz stana, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading