BILA JE UZBUĐENA KADA JOJ JE SUPRUG DOZVOLIO DA IMA LJUBAVNICU: Završila u sobi sa njom, otkrila sočne detalje, a onda hladan tuš "ZAGLAVILA SAM SE"

Autor:

Lifestyle

20.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima supruga već sedam godina, oduvek je bila iskrena o svojoj seksualnosti.

BILA JE UZBUĐENA KADA JOJ JE SUPRUG DOZVOLIO DA IMA LJUBAVNICU: Završila u sobi sa njom, otkrila sočne detalje, a onda hladan tuš "ZAGLAVILA SAM SE"

Foto: Shutterstock

Ona nikada nije lagala supruga na temu seksualnosti, a on joj je dozvolio da ima ljubavnicu. Ipak nikada pre nije imala mogućnosti da istraži svoju seksualnost, ali sada on joj je dao "zeleno svetlo".

- Kada mi je muž dopustio da istražim svoju biseksualnost, bila sam tako uzbuđena. Ali moja izvanbračna veza nije ispunila očekivanja. Godinu dana kasnije zaglavila sam u vezi s nekim prema kome nemam nikakvih osećanja. Duboko u sebi znam da je iskrenost najbolja politika, ali svaki put kad pokušam prekinuti s ljubavnicom, povučem se pod pritiskom - rekla je ona savetnici "Suna".

- Iako sam znala da prihvata moju biseksualnost, ipak sam ostala zatečena kad mi je dao zeleno svetlo za eksperimentisanje. U početku sam se osećala kao da je to previše za mene, ali nakon malo razmišljanja odlučila sam se odvažiti - priča ona.

Foto: shutterstock

Žena ima intiman odnos

Osećanja su postala jaka

Upoznala je ženu preko aplikacije.

- Od trenutka kad smo se upoznale, slagale smo se i pre nego što sam shvatila šta se uopšte događa, bacile smo se u akciju u njenoj spavaćoj sobi. Bilo nam je jako zabavno zajedno i obe smo želele da se i posle toga viđamo - rekla je žena koja je mislila da je njenoj ljubavnici jasno da su u vezi bez obaveza. No, ispostavilo se drugačije.

Samo par meseci kasnije ljubavnica joj je priznala kako je razvila jaka osećanja prema njoj.

- Trebala sam biti iskrena, ali u tom trenutku sam joj glupo rekla da osećam isto. Od tada se osećam krivom. Često mi govori kako je činim srećnom i da ne može zamisliti svoj život bez mene. Osećam se tako zaglavljeno. Znam da je nepravedno vući je za nos, ali poslednje što želim učiniti je da je povredim - priznaje.

Savetnica joj je objasnila da bi najbolje bilo da bude iskrena prema njoj, jer što to više odlaže, više će je i povrediti. Predlaže joj da se usredsredi na brak, prenosi "Net.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading