KLJUČNI RAZLOZI ZAŠTO SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK OSTAVLJA PARTNERA: Lavovi ne trpe kada ih ne tretiraju kao DIVE, a Ribe nateraju drugu stranu da raskine!

Autor: N.J.

Lifestyle

17.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od toga da svako traži svoj put, do onoga da žele na sebe da se usredsrede - razlozi za rastanak su mnogobrojni.

KLJUČNI RAZLOZI ZAŠTO SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK OSTAVLJA PARTNERA: Lavovi ne trpe kada ih ne tretiraju kao DIVE, a Ribe nateraju drugu stranu da raskine!

Foto: Shutterstock

Par, devojka i dečko

Nikome nije prijatno kada ga partner ostavi, a na sve to dobije i lažno izvinjenje, kao i jadan izgovor. Ali, horoskopski znak možda može da otkrije šta je stvarno istina i zašto neka osoba neće više da bude sa vama u vezi.

Ovan

Oni su strastveni i avanturisti, zato sve i rade dobro. Ipak, vole da se svađaju i sve posmatraju kao takmičenje, zato će tako i doživeti raskid.

Bik

Jasno je da oni ne prihvataju kompromise, te je to i razlog prekida veze. Neće da se izvine, a ni da popuste drugoj strani.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena se udaljili

Blizanci

Opšta nestabilnost je glavni razlog zašto su oni ostavljeni. Nikad ne znaš na čemu si sa njima, i deluje kao da troše tuđe vreme, a ništa ne daju za uzvrat.

Rak

Ne znaju kako da stabilizuju svoja očekivanja i potrebe, pa to projektuju na partnera, a pošto imaju izražene emocije teško podnose raskid.

Lav

Oni misle da su "dive" pa ako sa njima ne postupate kako su očekivali, odmah se ljute i ne shvataju kako je život tako surov prema njima. Biti sa njima slično je kao da ste mama detetu.

Device

Oni se ponašaju kao motivacioni govornici, a ne kao da imaju dečka. Hoće od partnera samo najbolje, ne dozvoljavaju neuspeh i mnogi padaju pod ovakvim pritiskom.

Foto: Shutterstock

Besni partneri nakon svađe

Vage

Sklone flertu, lažima i manipulaciji. Naravno, ko ih otkrije tu im je "kraj". Njih ne možete da ostavite jer vrebaju sa svih strana i ne daju vam mira.

Škorpije

Njihovim optužbama nema kraja i spremni su da se osvete bez problema. Živeće svaki dan samo da vas podsete koliko niste bili u pravu.

Strelac

Beže od intimnosti. Zapravo, oni jesu poznati po svojoj ljubavi prema pustolivni zvanoj veza ali često koriste humor da pobegnu od odgovornosti.

Jarac

Njima je bitan posao, i kao da su rođeni samo da rade. To im je prioritet zato se njihovi partneri osećaju kao da su zanemareni, jer su posao stavili u fokus priče.

Foto: Shutterstock

Žena sedi zamišljena nakon svađe sa dečkom

Vodolije

Preteruju u tome koliko samopouzdanja imaju, ali se sa druge strane bore da zadovolje i potrebe drugih. Ipak, nisu uvek tako darežljivi.

Ribe

One imaju poseban dar da izbegavaju raskid tako što će se ponašati toliko loše da će naterati partnera da sam raskine sa njima. I tako one reše ono što su možda želele ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading