SELA JE U TAKSI U PIDŽAMI I KRENULA U POTRAGU ZA DEČKOM KOJI JE PREVARIO: Taksista je podržao, spremni da ga UNIŠTE, a onda saznali ŠOK ISTINU (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.05.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke su spremne sve da urade kada shvate da ih dečko vara.

SELA JE U TAKSI U PIDŽAMI I KRENULA U POTRAGU ZA DEČKOM KOJI JE PREVARIO: Taksista je podržao, spremni da ga UNIŠTE, a onda saznali ŠOK ISTINU (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Kako se otkriva prevara? Neko sasvim slučajno vidi poruku, poziv, fotografiju dok drugi idu u pravi “lov“ na svog muškarca. I pitanje je kako se to završi? Uglavnom ženska intuicija nikada ne vara, ali može da se desi greška. Upravo tako, devojka koja se predstavlja kao Ina Vidaković na TikTok - u podelila je svoju priču. Njoj su javili da je dečko vara, te je odmah zvala taksi i pravo u pidžami uskočila da ga traži.

Celu priču pratili su zanimljivi komentari taksiste koji je pitao može li da nađe drugog momka, na šta ona iz šale kaže"ne može svaki dan menjati“ (dečka). Taksista je dodao da se sam sebi čudi što ide da juri nečijeg momka da vidi da li je vara. Tokom puta oni su imali zanimljive komentare, a lep momenat je što se u potragu uključio taksista koji je, ako je suditi po glasu dosta stariji od nje.

Ipak, Ina je objavila epilog priče koji su svi uzbuđeno tražili. Devojka je objavila video i objasnila da su tokom vožnje taksista i ona dobili informaciju da je dečko nije prevario, te da je njihova potraga bila uzaludna. Devojka je bila u saglasnosti sa taksistom da njen momak nikad nije imao “luđu“ devojku.

Da li ste vi imali neku sličnu situaciju?

Pogledajte signale i saznajte da li vas dečko vara:

Ne posvećuje vam pažnju kao pre

Ne odgovara na pozive i poruke

Stalno krije telefon

Više brine o svom izgledu

Često ga hvatate u laži

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading