SPAVALA SA TATINIM DRUGOM, A ONDA JE OSTALA TRUDNA: On ima 51 godinu i jedno ni ne pomišlja sa njim "Tačno je da se viđamo OSAM GODINA, ali mrzim što ne mogu"

Autor: N.J.

Lifestyle

27.04.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon intimnog odnosa sa tatinim drugom, ostala je u trudna.

SPAVALA SA TATINIM DRUGOM, A ONDA JE OSTALA TRUDNA: On ima 51 godinu i jedno ni ne pomišlja sa njim "Tačno je da se viđamo OSAM GODINA, ali mrzim što ne mogu"

Foto: shutterstock

Žena koja je ostala u drugom stanju nakon intimnog odnosa sa očevim drugom, zatražila je savet od savetnica sa portala "Sun". Ona ima 35 godina, uglednu karijeru i trenutno ne zna šta bi dalje trebalo da uradi. 

- Imam 35 godina, neudata sam, imam dobru karijeru (iako sam trenutno bez posla), novi stan i upravo sam saznala da sam trudna. Toliko sam dugo sama, ali imam tog "prijatelja s povlasticama" kog viđam tri ili četiri puta nedeljno poslednjih osam godina. Puno je stariji od mene i ima dete od 16 godina - postao je tata kad je bio mojih godina. Ne izlazimo, ne gledamo filmove i ne idemo na večere, samo imamo dobar odnos. On dolazi kod mene ili ja idem kod njega - počinje priču ona i dodaje da je najveći problem što ne bi ni mogla da zamisli vezu sa njim.

Foto: Shutterstock

Žena na ultrazvučnom pregledu

- Zadovoljna sam ovim i ne mogu zamisliti da budemo u pravoj vezi. On je jedan od tatinih prijatelja, ali on me nikad nije poznavao kao dete i nekoliko je godina mlađi od mog oca.  Nikada nisam želela decu - sviđa mi se kakav je moj život i, duboko u sebi, 99 odsto sam sigurna šta želim da radim - međutim imam 35 godina i brinem se o tome "šta ako". Ne pitam vas šta da radim, jer znam da samo ja mogu doneti odluku, ali samo tražim rešenje. Mogu razgovarati o tome na terapiji, ali mrzim što ne mogu da pričam o tome sa prijateljima ili porodicom - priča ona.

Savetnica joj je objasnila:

- Mislim da znate da biste bili samohrani roditelj kada biste dobili dete, jer je to tako. Takođe postoji velika verovatnoća da on ne bi bio tu za vas. Da, ljudi bi bili šokirani kad bi saznali da se viđate s tim muškarcem i da ste trudni, ali morate zapamtiti da to nije njihov život, već vaš. U pravu ste - samo vi možete doneti ovu tešku odluku.

Foto: Unsplash/ Amr Taha™

Pozitivan test na trudnoću

- Mislim da bi trebalo da razgovarate o tome na terapiji i imati više seansi ako možete. Takođe bi vam moglo pomoći da se usredsredite i napišete dva spiska s pozitivnim i negativnim stranama svakog scenarija. Sagledajte širu sliku, donećete odluku i ako je to pravo za vas, to je ono što je važno. Osam godina je dug period da imate prijatelja sa povlasticama i da taj odnos krijete od porodice i prijatelja.

- Čuvanje tajne je stresno. Takođe vas sprečava da živite punim plućima i iskoristite prilike koje bi mogle biti dobre za vas, bilo da je to potencijalna veza ili pomak u karijeri. Zvuči kao da se plašite prave veze, što sugeriše da su vas prošla iskustva učinila opreznima - rekla joj je savetnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading