IMALA JE ODNOS 27 PUTA U JEDNOM DANU: Glumica priznala koji neobičan FETIŠ ima njen dečko, kada čujete o čemu je reč malo je reći da ćete se zgroziti

Autor:

Lifestyle

25.04.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je odnos 27 puta dnevno, ali to nije ono što je iznenadilo javnost.

IMALA JE ODNOS 27 PUTA U JEDNOM DANU: Glumica priznala koji neobičan FETIŠ ima njen dečko, kada čujete o čemu je reč malo je reći da ćete se zgroziti

Foto: Instagram/ monalisa.stephen

Glumica Monalisa

Jedna od najpoznatijih glumica iz Nigerije Monalisa Stepen otkrila je tajne iz spavaće sobe. Mnogi je nazivaju glumicom sa oblinama i plus sajz modelom, kako je i sama sebe predstavljala. Zaista, ona je inspiracija mnogima, a uvek je otvorena i rado priča sve što je proživela. Ovoga puta tema je bila intimnost, te je u emisiji “Ljubav ili laž” odgovarala na pitanje popularne influenserke Korti i otkrila je za mnoge pravu šok informaciju! 

Naime, ona je priznala da je sa dečkom imala 27 puta odnose u danu.

Kako je objasnila, odnose su imali u različitim prostorijama u kući, a pravili su pauze da odgledaju film, a onda bi nastavili.

Foto: Instagram/ monalisa.stephen

Glumica Monalisa se snima za društvene mreže

Njeno otkriće izazvalo je različite reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici na Internetu bili su najviše iznenađeni. Inače, ovo nije prvi put da govori o svojim seksualnim aktivnostima sa dečkom i to ovako javno. Ona je prošle godine zgrozila deo javnosti kada je priznala da je dečko želeo da joj "ugodi" iako je u tom momentu imala menstrualni ciklus. Ovaj bizaran fetiš izazvao je gađenje kod mnogih, a s obzirom na to da se doslovno naljutio na nju, pustila ga je da to uradi, prenosi "Dejli post".

Iako je ovo nešto što retko koji partneri praktikuju u intimnom odnosu (bar ne na ta način), njena izjava nije se dopala većini, zbog čega su je žestoko kritikovali, a njenog dečka osudili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading