OČEKUJE DA GA TAPŠEM PO RAMENU?! Odmah nakon razvoda saopštio joj sa kime je u vezi, a deca ne mogu da govore od TUGE

Autor: N.J.

Lifestyle

19.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima 40 godina, a pre više od godinu dana rastala se sa suprugom, a ipak mnogo je iznenadila informacija sa kime je on sada u vezi.

OČEKUJE DA GA TAPŠEM PO RAMENU?! Odmah nakon razvoda saopštio joj sa kime je u vezi, a deca ne mogu da govore od TUGE

Foto: shutterstock

Devojka je sve otkrila zahvaljujući jednom detalju iz kupatila

Jedna žena obratila se savetnici zbog prekida braka sa bivšim. Naime, oni su se razveli, a sada našao je drugu i to njenu drugaricu.

- Imam 40 godina i rastala sam se od muža pre oko 18 meseci. Proces razdvajanja i razvoda bio je užasan i ponekad sam se osećala potpuno slomljeno. Bila je to njegova odluka da ode, a njegovi razlozi u to vreme bili su da se odljubio, veza je bila teška i da je bio nesrećan. Nije hteo da pokuša sa savetovanjem i to je bilo to. On se odselio, a ja sam ostala u porodičnoj kući s naše dvoje dece od 10 i 12 godina. To je imalo veliki uticaj na njih. Moja ćerka ima problema u školi, a moj sin jednostavno ne želi da priča o tome. Viđaju mog muža vikendom, ali teško im je jer ne razgovaramo i samo se dopisujemo porukama kada treba da se dogovorimo.

- U svakom slučaju, sada je moj problem to što je suprug nazvao prošle nedelje iznenada da mi kaže da se viđa s mojom najboljom prijateljicom i da planiraju uskoro da se presele zajedno. Hteo je da to čujem direktno od njega umesto od nekog drugog. Očekuje li da ga tapšem po ramenu?

- Sada sam sigurna da je ona bila razlog razlaza. Doslovno ne znam šta bih s ovom informacijom - vratila me mesecima unazad i osećam se tako izdano. 

Foto: Shutterstock

Žena plače nakon svađe

Savetnica joj je objasnila da ne može reći ništa što će joj ublažiti bol. Napominje da je ono što oseća prirodno, i da mora proći kroz to.

Izneverili su je dvoje ljudi koje je volela, a kada bude bolje shvatiće šta je pravo rešenje za nju.

- Morate biti oprezni s decom i to govorim iz iskustva. Pazite šta govorite o svom bivšem pred njima, a ako ga vidite, budite pristojni ako su i deca tu. Teško je kada se osećate tako povređeno, ali morate biti jaki i osigurati da vaša deca znaju da ih oboje još uvek volite, iako ste se odljubili. Nikada nemojte koristiti decu da povredite bivšeg, jer će oni ispaštati - poručuje joj savetnica "Mirora".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading