MLADOŽENJA ISKORISTIO ZDRAVICU DA ISPRIČA ŽENINU SRAMOTU: Sve spakovao u kovertu i delio gostima, a KUM se ukočio od straha!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja je iskoristio govor na venčanju kako bi priznao aferu.

MLADOŽENJA ISKORISTIO ZDRAVICU DA ISPRIČA ŽENINU SRAMOTU: Sve spakovao u kovertu i delio gostima, a KUM se ukočio od straha!

Foto: Unsplash/ Wedding Photography

Jedna neprijatna situacija dogodila se na venčanju. Kako je taj dan poseban za svakoga, nije ni čudo što je mladoženja sačekao baš tada da bi progovorio o tome šta zna. Cela priča ima važnu poruku, a verujemo da niko nije očekivao ovakav obrt. Mladoženja je inteligentno čekao venčanje da svima saopšti istinu.

Njegova dramatična priča došla je i do voditeljke podkasta "The Unfiltered Bride Georgie" koja je podelila to sa ljudima. Sve je zabeleženo snimkom.

Mladoženjina zdravica počela je kao i svaka druga, ali je ubrzo poprimila bizaran smer.

- Bilo je venčanje, a venčao se jedan par. Lepa ceremonija uz piće – seli su i jeli. Govor je urađen posle jela. Prvo je mladin otac uradio svoje. Mladoženja ustane i kaže "baš pre nego što počnem kako valja, stižu koverte ako ih svi možete otvoriti. Da, to su slike mlade koje ima odnos sa kumom, pa ću sam otići sada." On je ispustio mikrofon, a cela njegova porodica i on znali su za to i otišli. Hteli su da stave mladu u poziciju da mora platiti restoran - priča voditeljka.

Foto: Unsplash/ Thomas William

Zdravica na svadbi

Druga voditeljka u podkastu pitala je da li to znači da je mlada sve morala da plati.

- Mladina porodica platila je sve. Karma je... - priča.

Mnogi su stali na stranu mladoženje i oduševljeni su njegovim inteligentnim potezom, i tvrde da je izuzetno pametno delovao, piše "Dejli star". Sa druge strane, kumu sigurno nije bilo prijatno zbog obelodanjene afere i istine koju sada svi znaju.

Šta biste radili da vam se desi ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading