PRVI SNIMCI SA SVADBE MARIJE RAMADANOVSKI: Evo kako je izgledao PRVI PLES uz Džejovu baladu, mlada i gosti se odmah LATILI MIKROFONA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejova mezimica juče je napravila gala feštu povodom građanskog venčanja sa svojim partnerom Stefanom!

PRVI SNIMCI SA SVADBE MARIJE RAMADANOVSKI: Evo kako je izgledao PRVI PLES uz Džejovu baladu, mlada i gosti se odmah LATILI MIKROFONA! (VIDEO)

Foto: AtaImages, Instagram/Printscreen

Marija Ramadanovski, ćerka pokojne legende Džeja Ramadanovskog, juče je stala na ludi kamen. Ona se udala za svog partnera Stefana Davidovića. Građansko venčanje je obavljeno kraj bazena kod svečane sale gde se održalo veselje. Marija je odlučila da zadrži očevo prezime, a muževljevo doda na svoje. Marija je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila atmosferu sa svadbe.

Republika

Foto: AtaImages

Marija i Stefan

Kao što su obećali, prvi ples mladenci su imali uz Džejov hit "Sunce ljubavi". Mlada, koja se i sama bavi pevanjem, latila se mikrofona i goste oduševila izvedbom pesme "Zlatiborske zore". Marijin zet Adil Maksutović otpevao je mladencima pesmu "Što to bješe ljubav".

Veliko oduševljenje je nastalo i kad je Džejev kum Zoran Jagodić Rule zajedno sa Minom Kostić otpevao duetsku pesmu "Slavija". Pre veselja Mina je za Republiku otkrila da joj je najteže kad čuje ovu pesmu. Više detalja sa Marijine proslave možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading