"OTPEVAĆU JE SA NJEGOVOM ĆERKOM MARIJOM" Džej pred smrt planirao DUET sa ovim pevačem, ostala je jedna NEISPUNJENA želja!

Autor:

Zabava

05.05.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se prisetio muzičkih početaka i trenutaka koje je delio sa Ramadanovskim!

"OTPEVAĆU JE SA NJEGOVOM ĆERKOM MARIJOM" Džej pred smrt planirao DUET sa ovim pevačem, ostala je jedna NEISPUNJENA želja!

Foto: ATA Images

Pevač Dragan Kojić Keba se prisetio davnih dana i nakon skoro tri godine od smrti Džeja Ramadanovskog otkrio da su njih dvojica bili nerazdvojni, kao i da su prve velike muzičke korake napravili u Lazarevcu zajedno. On je istakao i da mu je žao što sa Ramadanovskim nikada nije snimio duet.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Keba

- Ostala mi je jedna neispunjena želja. Želeo sam da snimimo pesmu u duetu i stalno smo pričali o tome. Stalno je govorio da sam beli Ciganin i da ne može tako sa dušom da peva Srbin, voleo je kako to radim. Govorio je: "Ti si beli Ciganin", i tako je krenula ta naša priča o duetu. Komponovao sam tu pesmu, stajala je godinama i kad me je zvao i hteo da je snimimo, nisam mogao da se setim gde sam je sklonio, gde sam je zapisao. Sad sam je našao. Ako sastavim tu pesmu, možda ću sad da je otpevam sa njegovom ćerkom Marijom. Život je učinio svoje! Išli smo zajedno na turneje, spavali smo često zajedno u sobi, iako su svi pevači voleli da budu sami. Ja sam uvek voleo da popijem neku čašicu, a on nikad nije hteo. Na žalost, desetak godina kasnije , jedna od stvarih koje su mu dosta naštetite bio je alkohol. Ne vredi, on nikad nije spavao - ispričao je Keba u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Republika

Foto: ATA Images

Džej
Džej je premio 6. decembra 2020. godine u 56. godini života, a zvanični obdukcijski nalaz pokazao je da je preminuo od posledica srčanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading