"VOLITE DECU TOLIKO DA OD NJIH NAPRAVITE DOBRE LJUDE" Zvezda Granda progovorila o KRVAVOM MASAKRU i vršnjačkom nasilju koje je njeno dete doživelo!

Autor:

Zabava

04.05.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je posavetovala sve roditelje da se više posvete deci i pruže im ljubav!

"VOLITE DECU TOLIKO DA OD NJIH NAPRAVITE DOBRE LJUDE" Zvezda Granda progovorila o KRVAVOM MASAKRU i vršnjačkom nasilju koje je njeno dete doživelo!

Foto: Instagram.com/mirna_kosanin

Jeziv masakr na Vračaru u OŠ Vladislav Ribnikar naterao je javnost na ozbiljno razmišljanje, a javne ličnosti uključile su se u raspravu o daljim koracima. Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Mirna Košanin izjavila je saučešće porodicama nastradalih, a onda otkrila da je i njeno dete bilo žrtva vršnjačkog nasilja.

- Svim majkama juče nastradale dece i majkama koje su na ovako tragičan i strašan način izgubile svoje čedo šaljem bezgraničnu ljubav i snagu da ovo pežive. Svoj deci koja su juče prisutvovala ovom nemilom događaju biće potrebno puno ljubavi i vere da za jučerašnjim danom ne ostano posledice u njihovom kasnijem mentalnom razvijanju i odrastanju. Najradije bih izašna na ulicu i vrištala da me svi čujete - započela je Mirna, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com/mirna_kosanin

Mirna Košanin

- Kao majka ne mogu da opišem bol i tugu koja me stiže u ova dva dana. I moje dete je sa trinaest doživelo maltretiranje od strane vršnjaka, ali sistem u kom se svi nalazimo ne funkcioniše onako kako bi trebalo, nego smo mi majke, roditelji oduđeni na to da sami bijemo bitku i štitimo decu kako znamo i umemo. Nažalost, ne radimo dovoljno na tom polju. Veličamo bezvredno, krijemo strahove, ne slušamo jedni druge, odmahnemo rukom sa rečenicom „Biće bolje, to je samo faza.“ Svi sudimo posledici, a uzrok nas ne zanima, došli smo do tačke u kojoj stradaju deca. Naša deca! Kosta je naše dete, sa kojim se nije radilo, dete kome je trebalo dati više, dete koje nije saslušano - priča pevačica i dodaje:

- Sada kada smo stigli ovde, koga treba zaista da krivimo, u koga to tačno da uperimo prst? Čije ime u ova dva dana potucate po tabloidima, vestima, tvitovima i ostalim društvenim mrežama? Kao majka ću vam reći, umesto da delite fotografiju, puno ime i prezime, idite do Cvetnog trga. Odnesite cveće, omiljenu čokoladu, najdražu knjigu, šnalu za kosu, neki čips, otplačite svoje i ćutite bar neko vreme. Kada se vratite kućama, zagrlite svoju decu, pitajte ih kako su, pričajte o njihovim strahovima, volite ih. Volite ih toliko, da od njih napravite dobre i poštene ljude. Molim vas, RIP Anđelima - zaključila je ona za Grand.

Republika

Foto: Instagram.com/mirna_kosanin

Mirna Košanin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading