VELIKI SI, LUKA! Dončić plaća troškove sahrana žrtava tragedije u Beogradu!

Autor:

Sport

04.05.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno srce superstara Dalas Maveriksa.

VELIKI SI, LUKA! Dončić plaća troškove sahrana žrtava tragedije u Beogradu!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Košarkaš Dalas Maveriksa i slovenačke reprezentacije Luka Dončić ponudio je da plati troškove sahrane za žrtve tragedije koja se desila u sredu u Beogradu, u kojem je 13-godišnji dečak ubio osmoro svojih vršnjaka i člana obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" prenosi "Sport klub".

Dončić će takođe preko svoje Fondacije platiti i troškove psihološkog savetovališta za porodicu i prijatelje preminulih, kao i zaposlene u školi.

- Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u Srbiji i izgubljenih života, uključujući onih nevine dece. Moje misli su uz porodice i društvo koje je pogođeno ovom tragedijom. Preko svoje Fondacije tražim način da hitno, ali i dugoročno pomognem đake, školu i porodice pogođene tragedijom u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Posvećen sam tome, daću više informacija o mogućnostima za pomoć kada budu dostupne - stoji u Dončićevom saopštenju.

 

 

Dončić ima jake veze sa Srbijom preko očeve strane familije, pa njegova pomoć nije iznenađenje, ali je za svaku pohvalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading