ZA NJEGA JE FAVORIT SAMO ON: Poznati trener ne veruje u Novaka pred početak Rolan Garosa (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski stručnjak je u videu na svom Instagram profilu, poručio da će Rafael Nadal, ukoliko je spreman, ponovo biti kandidat za trofej u Parizu.

ZA NJEGA JE FAVORIT SAMO ON: Poznati trener ne veruje u Novaka pred početak Rolan Garosa (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Patrik Muratoglu, bivši trener Serene Vilijams, dao je prognozu ko bi mogao da osvoiji Rolan Garos.

 

 

Francuski stručnjak je u videu na svom Instagram profilu, poručio da će Rafael Nadal, ukoliko je spreman, ponovo biti favorit broj jedan. Činjenica da je u Parizu osvojio 14 trofeja ne sme se zanemariti čak ni pored toga što Španac nije igrao još od januara i Australijan opena.

- Niko na šljaci nije uradio ono što je on, posebno ne na Rolan Garosu. To je tako dugo njegov omiljeni turnir. Kolo za kolom, meč za mečom, on polako gradi svoj tenis i podiže fizičku snagu - kaže Muratoglu.

Iskusni stručnjak dodaje da će oni koji žele da zaustave Nadala, tome moći više da se nadaju na početku, nego u drugoj nedelji.

- Kada uđe u tu drugu nedelju turnira, niko nije nepobediv, jer takvog nema, ali Nadal je blizu toga. Čak i pored toga što nije igrao turnire koji prethode Rolan Garosu, i dalje verujem da moraju da ga smatraju jednim od favorita. Dakle, favorit je Rafa, onda je drugi za njim Novak Đoković, a treći je Karlos Alkaras - zaključio je Muratoglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading