"GROBARI" UTERUJU STRAH U KOSTI: Real u Areni dočekan kao u "paklu" (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je vrelije u dvorani na Novom Beogradu.

"GROBARI" UTERUJU STRAH U KOSTI: Real u Areni dočekan kao u "paklu" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Reala

Košarkaši Partizana će pokušati da dođu do istorijske pobede i plasmana na završni turnir Evrolige. "Parni valjak" od 20 časova i 30 minuta u "Štark areni" dočekuje madridski Real u četvrtom meču četvrtfinalne serije plej-ofa elitnog takmičenja. 

Najjveća dvorana u Srbiji ponovo će biti puna, a kakav "pakao" čeka goste iz španske prestonice "grobari" su demonstrirali prilikom njihovog izlaska na zagrevanje.

Podsetimo, Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će sa sjajnim centrom pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu. I Real će biti pojačan, Gabrijel Dek biće na raspolaganju Ćusu Mateu.

Upravo će Francuz biti najveća pretnja u rekretu Madriđana, ali i neko ko u defanzivi može da zaustavi Valtera Tavaresa. Momak sa Zelenortskih Ostrva postigao je u trećoj utakmici 22 poena i i njima pridodao 11 skokova. Međutim, popularni Edi na parketu je proveo čak 36 minuta i nema sumnje da će naredni meč dočekati na energetskoj rezervi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading