ADVOKAT STEFANA KARIĆA: Sutra daje izjavu, ne znam da li će ga pustiti iz PRITVORA!

Autor:

Zabava

04.05.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karadarević se oglasio i otkrio više informacija o svom klijentu Stefanu Kariću!

ADVOKAT STEFANA KARIĆA: Sutra daje izjavu, ne znam da li će ga pustiti iz PRITVORA!

Foto: nemanja pancic

Bivši zadrugar Stefan Karić se juče predao policiji u PU Sremska Mitrovica, kao glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije. Njemu je određen pritvor od 48 sati, a njegov advokat Goran Karadarević dao je izjavu za Republiku nakon Stefanove predaje.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić, Nataša Šavija

- Ima puno stvari koje nisu tačno prenete. Stefan će biti izveden pred tužioca u narednih par dana. Sada je ostao zadržan 48 sati i videćemo kakvi će biti predlozi vezani za pritvor. Nikakve izjave nije davao, a to što je meni rekao je naš poverljiv razgovor. Videćemo kakav će biti ishod, ako se sve dokaže vezano za povrede kazna je od šest meseci od pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu. Njemu nije bio uručen poziv, bila je samo raspisana potraga. Policija to nepotrebno radi u praksi. On se sa braniocem javio uredno kako je trebalo. Ne mogu da kažem da li je bio u alkoholisanom stanju ostavićemo za neki drugi razgovor - izjavio je Stefanov advokat.

On se i danas oglasio i otkrio kad Stefan daje izjavu pred tužiocem.

Republika

Foto: nemanja pancic

Goran Karadarević

- Još nije dao izjavu, i dalje ne znam da l' će ga pustiti ili zadržati u pritvoru. Sutra ujutru ću imati više informacija, kada bude dao izjavu - otkrio je Karadarević za Blic.

Stefan se pre ovoga nije oglašavao javno, a njegov otac Osman Karić priznao je da su se čuli dok je mlađi Karić putovao ka Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading