"KRVARIM IZ OKA, JEZIVO" Nataša Šavija se oglasila nakon operacije i PREDAJE Stefana Karića policiji: Kriminalac nije na slobodi!

Autor:

Zabava

03.05.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno pretučena starleta je našla mir kad je saznala da je Stefan Karić zadržan u pritvoru!

"KRVARIM IZ OKA, JEZIVO" Nataša Šavija se oglasila nakon operacije i PREDAJE Stefana Karića policiji: Kriminalac nije na slobodi!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bivši zadrugar Stefan Karić je danas oko 16h otišao na saslušanje u PU Sremska Mitrovica, gde mu je, kako kaže njegov advokat, određeno zatvorsko zadržavanje od 48 sati. On je otišao na saslušanje kao glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje Nataše Šavije.

Republika

Foto: Republika/Nemanja Pančić

Stefan Karić stiže na saslušanje

Nataša je danas bila zakazana operacija u KC Vojvodina, gde je primljena nakon brutalnog prebijanja. Starleta se oglasila nakon operacije:

- Operisana sam i kao da me je voz pregazio, krvarim iz oka. Znači, jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora, tako da ne znam kakva je situacija sa okom - izjavila je Šavija za Blic.

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija u bolnici

Podsetimo, Stefan pre saslušanja nije dao izjavu za medije, a njegov advokat Goran Karadarević se oglasio nakon izlaska iz PU Sremska Mitrovica.

- Ima puno stvari koje nisu tačno prenete. Stefan će biti izveden pred tužioca u narednih par dana. Sada je ostao zadržan 48 sati i videćemo kakvi će biti predlozi vezani za pritvor. Nikakve izjave nije davao, a to što je meni rekao je naš poverljiv razgovor. Videćemo kakav će biti ishod, ako se sve dokaže vezano za povrede kazna je od šest meseci od pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu. Njemu nije bio uručen poziv, bila je samo raspisana potraga. Policija to nepotrebno radi u praksi. On se sa braniocem javio uredno kako je trebalo. Ne mogu da kažem da li je bio u alkoholisanom stanju ostavićemo za neki drugi razgovor - izjavio je Stefanov advokat za Republiku.

Republika

Foto: nemanja pancic

Advokat Stefana Karića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading