STEFANU KARIĆU POLICIJA PRONAŠLA ORUŽJE U KOLIMA!

Autor: P. R.

Zabava

04.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađen pištolj bez dozvole u vozilu bivšeg učesnika "Zadruge".

STEFANU KARIĆU POLICIJA PRONAŠLA ORUŽJE U KOLIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, nakon što se tri dana tragalo za njim, pojavio se u policijoj stanici u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je bivša učesnica "Parova" i starleta, Nataša Šavija, optužila da ju je navodno krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Kako je izjavio Karićev advokat za naš portal, Stefanu je određen pritvor od 48 sati nakon kojeg će se pojaviti pred tužiocem.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

Stefan Karić pretukao Natašu Šaviju

Podsetimo, Karić je u rijalitiju pričao da je već bio iza rešetaka, te da mu ovonije prvi put da ima problema sa zakonom.

Mislim da je smešno da ja govorim o svojim situacijama, pored ovih krivičnih dela. Našli su mi neko oružje u kolima, nisam imao dozvolu za nošenje, pa su me uhvatili. Hapsili su me kao da sam ubio čoveka, krenuo sam kod mog prijatelja... To je bilo pre šest godina. Šest meseci sam dobio nanogicu - otkrio je tada Stefan.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefanu Kariću policija pronašla pištolj u kolima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading