PRLJAV VEŠ IZAŠAO NA VIDELO! Nezapamćena BLAMAŽA u PSŽ-u! Posle Mesija i napada na Nejmara, pojavio se ŠOKANTAN PODATAK! Navijač sve PRIZNAO!

Autor:

Sport

04.05.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermenu ne cvetaju ruže ove sezone, iako se klub nalazi na liderskoj poziciji Lige 1.

PRLJAV VEŠ IZAŠAO NA VIDELO! Nezapamćena BLAMAŽA u PSŽ-u! Posle Mesija i napada na Nejmara, pojavio se ŠOKANTAN PODATAK! Navijač sve PRIZNAO!

Foto: Tanjug/AP

Naser Al-Kelaifi i Lionel Mesi

Sveci su doživeli fijasko u Ligi šampiona, ranom i glatkom eliminacijom u osmini finala od minhenskog Bajerna, koga je kasnije izbacio Mančester siti.

Tada je krenuo i raspad sistema u klubu sa "Parka prinčeva", pošto je sav prljav veš počeo da izlazi na videlo.

Najpre su se pojavili problemi sa Lionelom Mesijem, koji je nezadovoljan odlučan da napusti tim, pa protesti navijača i njihov bojkot ispred kuće "foliranta" Nejmara, koga nema dugo na terenu.

Sada je na površinu isplivala i bruka sa jednim navijačem, koji je priznao da mu šeici iz PSŽ-a plaćaju da po društvenim mrežama piše lepo o francuskom velikanu.

 

 

Sve je počelo od poruke jednog od influensera po imenu Sabri koji se oglasio na Tviteru.

- Moj ugovor sa njima ističe 13. juna i imate moju reč da ću posle toa sve da vam ispričam. Ne zanima me ništa više, umoran sam, neću da čuvam stvari u sebi, dok mom klubu ovako ide - oglasio se Sabri, a tamošnji mediji prensoe da oni dobijaju 1.000 evra po meču da pišu pozitivne stvari o Parižanima.

Izgleda da Sabri nije jedini kome uprava "svetaca", na čelu sa prebogatim Naserom Al-Kelaifijem nudi enormni novac za afirmativno pisanje o lideru Lige 1, ali je veliki broj "tviteraša" počeo da se šegači i piše komentare sa pitanjem "da li PSŽ traži radnike?" obzirom da nude toliku platu.

Po svoj prilici, kriza u redovima bogataša sa "Parka prinčeva" je mnogo dublja, nego što je to bilo posle ispadanja od minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading