KRUPNE PROMENE U HUMSKOJ! Već je napravljen PLAN za neki novi Partizan! Oni će RUKOVODITI klubom!

Autor:

Sport

04.05.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odluke SD Partizan da raspusti organe fudbalskog kluba iz Humske i uvede privremene mere, uslediće novi potezi.

KRUPNE PROMENE U HUMSKOJ! Već je napravljen PLAN za neki novi Partizan! Oni će RUKOVODITI klubom!

Foto: Starsport

Prema najavama, predstojećih dana bi trebalo da procedura bude upotpunjena istim procesom, kao što je došlo do preuzimanja Sportskog društva crno-belih.

Zato je prvi sledeći prioritet u budućnosti, kako prenosi "Mozzart sport", najpre izrada pečata FK, potom upisivanje kluba u APR i kao završni čin raspisivanje izbora u periodu od 14 dana. Posle toga Partizan bi trebalo da dobije komplet novu upravu.

Ukoliko ne bude novih iznenađenja, kao što smo pisali, u predsedničku fotelju sešće Ljubiša Tumbaković, nekadašnji selektor Srbije i jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Partizana, koji je svojevremeno obavljao dužnost sportskog direktora.

Na ovu funkciju figurirao je i biznismen Milija Babović, pominjala se priča da će on preuzeti rukovođenje klubom, međutim, prvi izbor je bivši selektor Crne Gore.

Za potpredsednike će biti imenovani upravo Babović i nekadašnji ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, dok bi u Upravni odbor od proslavljenih fudbalera trebalo da uđu Zoran Mirković i Ivan Tomić, koji su imali priliku da rade u Partizanu kao treneri.

Foto: Starsport

Marko Nikolić je najavio povratak u Humsku

Umesto popularnog "Batice" i svojevremeno sportskog direktora crno-belih, za trenera će biti izabran Marko Nikolić, koji će se vratiti u Humsku, ali sa mnogo većim spektarom rukovođenja.

Naime, čovek koji je doneo poslednju duplu krunu "parnom valjku", imaće i ovlašćenja kada je rad omladinske škole u pitanju, značajno se pitati u prelaznim rokovima oko dovođenja igrača...

Nikolić je najavio svoj povratak na klupu crno-belih nastupima u medijima, naglasivši da hoće da se vrati u staro jato, ali za to moraju da se ispune neki uslovi. Uprkos velikom broju kontakata sa ruskim klubovima, jer se dokazao radom u moskovskoj Lokomotivi, Marko je odlučan da ponovo preuzme Partizan i po treći put na klupi doprinese da se klub vrati na staze blistave prošlosti. Osim toga, iskusni stručnjak ima podršku navijača, koji mu i dalje pamte stare zasluge.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Mirković će postati član UO Partizana

Na poziciju generalnog direktora doći će Marko Vjetrović, koji je svojevremeno obavljao dužnost portparola (tokom bitisanja Lotara Mateusa na klupi), njegov povratak u Humsku posle više od decenije značiće "parnom valjku" i kada je "veza" sa UEFA u pitanju.

Samo je ostalo upražnjeno mesto sportskog direktora, za koje još ne slovi nijedno ime. Prema najavama, aspirant za predsedničku funkciju u Partizanu, obratiće se sledeće nedelje, pošto prođe trodnevna žalost u Srbiji, zbog masakra na Vračaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading